Η γρήγορη ανάπτυξη του IoV στην Κίνα ενισχύει τις επενδυτικές ευκαιρίες

Η Κίνα έχει δημιουργήσει ένα κέντρο καινοτομίας σε εθνικό επίπεδο για το Διαδίκτυο οχημάτων (IoV) και τέσσερις πιλοτικές περιοχές IoV σε εθνικό επίπεδο, δίνοντας ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας ICV, σύμφωνα με τον Fan Shujian, αξιωματούχο του Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής ( MIIT) στο πρόσφατο συνέδριο της Κίνας στο Διαδίκτυο το 2021.

Ο Fan είπε ότι περισσότερες από 10 επαρχίες και πόλεις έχουν κάνει ρυθμίσεις σχετικά με το IoV και ότι οι ταχείες κυκλοφορίες σε περισσότερες από 20 πόλεις έχουν μετατραπεί και αναβαθμιστεί για ανάπτυξη IoV.

Το IoV είναι ένας νέος τύπος βιομηχανίας που είναι βαθιά ενσωματωμένος σε βιομηχανίες όπως ηλεκτρονικά αυτοκίνητα, πληροφορίες και επικοινωνίες και οδικές μεταφορές. Με την εμπορική χρήση της τεχνολογίας 5G, η βιομηχανία IoV εξελίχθηκε γρήγορα και έγινε σημαντικό μέρος της ανάπτυξης της ψηφιακής οικονομίας.

Πολλές εγχώριες εταιρείες Διαδικτύου και κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν επενδύσει στη βιομηχανία IoV. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο υποστηρικτικός εξοπλισμός και η βιομηχανική αλυσίδα βελτιώνονται σταδιακά. Το κύμα ανάπτυξης του IoV της Κίνας έρχεται, σύμφωνα με τον Huang Chengqing, αντιπρόεδρο της Εταιρείας Διαδικτύου της Κίνας.

Η Tencent, ένας γίγαντας τεχνολογίας στην Κίνα, εστιάζει επίσης στον τομέα της ευφυούς σύνδεσης δικτύου. Ο Zhong Xiangping, αντιπρόεδρος της Tencent, δήλωσε ότι η Tencent συνεργάζεται με συνεργάτες για την προώθηση της ανάπτυξης της ευφυούς αλυσίδας βιομηχανίας δικτύου.

Οι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας σημειώνουν ότι η ταχεία ανάπτυξη του IoV στην Κίνα σίγουρα θα δημιουργήσει περισσότερες επενδυτικές ευκαιρίες και θα αλλάξει σημαντικά τον τρόπο ζωής των ανθρώπων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *