Η HOdo εξάγει ρούχα με αντιστάθμιση ουδέτερου άνθρακα

Η κινεζική μάρκα ειδών ένδυσης HOdo δήλωσε ότι παρήγαγε και εξήγαγε την πρώτη παρτίδα ρούχων της χώρας πιστοποιημένη ως ουδέτερη από άνθρακα, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός βιώσιμου οικοσυστήματος ενδυμάτων.

Οι εκπομπές άνθρακα που σχετίζονται με την παραγωγή ενδυμάτων, η οποία περιλαμβάνει πάνω από 11.000 ζεύγη μαγιό που εξήχθησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, αντισταθμίστηκαν από δραστηριότητες αναδάσωσης που βοηθούν στην απορρόφηση του διοξειδίου του άνθρακα δημιουργώντας μια δεξαμενή δασικού άνθρακα, σύμφωνα με την HOdo.

Η HOdo Group, ιδιοκτήτης της μάρκας, δήλωσε ότι άρχισε να καλλιεργεί τεχνητά δέντρα yew στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας το 1997 και τώρα έχει τη μεγαλύτερη βάση σποροφύτων yew της χώρας, που αποτελείται από περισσότερα από 165 εκτάρια δάσους.

«Εξάγοντας την παρτίδα ρούχων ουδέτερου άνθρακα, η HOdo ελπίζει να εμπνεύσει περισσότερες εταιρείες ένδυσης να καταβάλουν προσπάθειες για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα. Θα ενσωματώσουμε ενεργά πόρους για την κατασκευή βιομηχανικών συμπλεγμάτων ουδέτερου άνθρακα και θα συμβάλουμε στη βιομηχανική μετατροπή», δήλωσε ο Zhou Haijiang, διοικητικός πρόεδρος του Ομίλου HOdo.

Η εταιρεία δήλωσε ότι παρείχε επισήμανση ουδέτερου άνθρακα, διαχείριση ενεργητικού άνθρακα και αποτύπωμα άνθρακα, μεταξύ άλλων υπηρεσιών, σε περισσότερες από 20.000 επιχειρήσεις στην Κίνα.

Η εθνική αγορά άνθρακα της Κίνας άνοιξε προς διαπραγμάτευση την περασμένη Παρασκευή, ένα σημαντικό βήμα για να βοηθήσει τη χώρα να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα και να επιτύχει τους στόχους της να αυξήσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα έως το 2030 και να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα έως το 2060.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *