Το Πεκίνο εκδίδει ηλεκτρονικά κουπόνια στους κατοίκους για το Spring Festival

Το Πεκίνο εκδίδει ηλεκτρονικά κουπόνια αξίας 40 εκατ. γιουάν (περίπου 6,2 εκατ. δολάρια ΗΠΑ) σε κατοίκους που απαντούν θετικά στην έκκληση της κυβέρνησης να παραμείνουν στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια των επερχόμενων διακοπών του εαρινού φεστιβάλ, ανέφεραν τοπικές αρχές την Τρίτη.

Κατά το εαρινό φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται στις 12 Φεβρουαρίου φέτος, εκατοντάδες εκατομμύρια Κινέζοι συνήθως πηγαίνουν στις πατρίδες τους για οικογενειακές συναντήσεις. Ωστόσο, φέτος, η πρωτεύουσα έχει συμβουλεύσει τους κατοίκους της να αποφύγουν περιττά ταξίδια λόγω του COVID-19.

Το Γραφείο Δημοτικού Εμπορίου του Πεκίνου δήλωσε την Τρίτη ότι τα κουπόνια θα εκδοθούν μέσω τεσσάρων διαδικτυακών πλατφορμών αγορών, συμπεριλαμβανομένων των JD.com και Suning, και δύο πλατφορμών παράδοσης φαγητού, Meituan και Ele.me, από τις 12 έως τις 16 Φεβρουαρίου.

Το Πεκίνο δεν ανέφερε νέες τοπικές μολύνσεις COVID-19 από τις 30 Ιανουαρίου, με την πρόσφατη ανάκαμψη του COVID-19 να συμβαίνει σε ολόκληρη την πόλη. Παρόλα αυτά επί του παρόντος, όλες οι περιοχές στο Πεκίνο είναι περιοχές χαμηλού κινδύνου για μολύνσεις COVID-19.


BRInfo

One thought on “Το Πεκίνο εκδίδει ηλεκτρονικά κουπόνια στους κατοίκους για το Spring Festival

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *