Η Chengdu εγκαινιάζει νέο δρομολόγιο φορτηγών τρένων για την Πολωνία

Ένα νέο δρομολόγιο εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης που συνδέει την Chengdu της νοτιοδυτικής Κίνας, πρωτεύουσα της επαρχίας Sichuan, με την πολωνική λιμενική πόλη Gdansk, ξεκίνησε την Παρασκευή.

Το πρώτο φορτηγό τρένο που μετέφερε αγαθά όπως έπιπλα, οικιακές συσκευές και μηχανήματα και εξοπλισμό αναχώρησε από την Chengdu την Παρασκευή προς το Gdansk, τη μεγαλύτερη πόλη και σημαντικότερο λιμάνι στη βόρεια παράκτια περιοχή της Πολωνίας.

Η επιτυχής έναρξη αυτής της διαδρομής σηματοδοτεί μια άλλη επέκταση της υπηρεσίας εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης από την Chengdu στην ενδοχώρα της Ευρώπης. Αναμένεται να συμβάλει στην ενίσχυση των οικονομικών, εμπορικών και πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Κίνας και της Πολωνίας και άλλων χωρών κατά μήκος της διαδρομής, σύμφωνα με τη Διοικητική Επιτροπή του Διεθνούς Λιμένα Σιδηροδρομικού Σιδηροδρόμου Chengdu.

Η Chengdu έχει προσθέσει οκτώ νέους υπερπόντιους σταθμούς στα δρομολόγια εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης μέχρι στιγμής φέτος. Τα εμπορευματικά τρένα Κίνας-Ευρώπης μπορούν να φτάσουν συνολικά σε 66 προορισμούς στην Ευρώπη.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *