Τα εμπορικά τρένα Κίνας-Ευρώπης βοηθά προσφέρουν υψηλής ποιότητας μεταφορές

Τα εμπορευματικά τρένα μεταξύ της Κίνας και της Ευρώπης “Chang’an” που αναχωρούν ή φτάνουν στο Xi’an, πρωτεύουσα της επαρχίας Shaanxi της βορειοδυτικής Κίνας, έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην κατασκευή ενός σημαντικού καναλιού για το διεθνές εμπόριο, με την υψηλή απόδοση και το χαμηλό κόστος τους.

Την 1η Ιουλίου, φορτωμένο με 50 εμπορευματοκιβώτια αγαθών, όπως ρούχα, ηλεκτρονικά αξεσουάρ, έπιπλα και οικιακές συσκευές, το τρένο Chang’an αναχώρησε από το Xi’an για την Immingham, μια πόλη με λιμάνι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ταξίδι είναι μια απόσταση πάνω από 11.300 χιλιόμετρα.

“Η έναρξη της διαδρομής Xi’an-Immingham είναι η πιο βολική υπηρεσία τρένου μεταξύ της Κίνας και της Ευρώπης προς το Ηνωμένο Βασίλειο προς το παρόν”, δήλωσε ο Yuan Xiaojun, γενικός διευθυντής μιας εταιρείας που εδρεύει στο Xi’an και παρέχει υπηρεσίες σιδηροδρομικών μεταφορών.

Ο Yuan πρόσθεσε ότι μετά την άφιξή του στο Καλίνινγκραντ της Ρωσίας, το τρένο θα αντικατασταθεί από θαλάσσιες μεταφορές, οι οποίες θα αποφύγουν τη συμφόρηση των παραδοσιακών δρομολογίων, θα βελτιώσουν την απόδοση του εκτελωνισμού και θα εξοικονομήσουν χρόνο και κόστος μεταφοράς.

Από την έναρξη της υπηρεσίας των τρένων Chang’an στα τέλη Νοεμβρίου 2013, τα τρένα εκτελούν τακτικά 15 διεθνή δρομολόγια προς την Κεντρική Ασία, τη Νότια Ασία, τη Δυτική Ασία και την Ευρώπη. Πέρυσι, πραγματοποιήθηκαν 3.720 ταξίδια από την υπηρεσία τρένων Chang’an, με 2.811 εκατομμύρια μετρικούς τόνους παραδόσεων αγαθών.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *