Η Guangzhou συνδέεται απευθείας με εμπορευματικό τρένο με την Ουκρανία

Μια άμεση υπηρεσία εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης άνοιξε την περασμένη Κυριακή, συνδέοντας την πόλη Guangzhou στην επαρχία Guangdong της νότιας Κίνας με την Οδησσό, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη στην Ουκρανία, σύμφωνα με τα τελωνεία της Guangzhou.

Το εμπορευματικό τρένο φορτώθηκε με 100 εμπορευματοκιβώτια φορτηγών χλοοκοπτικών, κουζίνες ρυζιού και τσάι συνολικής αξίας 10,59 εκατομμυρίων γιουάν, και θα ταξιδέψει 8.408 χιλιόμετρα σε 25 ημέρες για να φτάσει στην Ουκρανία αφού περάσει από τη Μογγολία και τη Ρωσία.

Ονομαζόμενο μεταφορικά ως η “καμήλα από χάλυβα” για τις χερσαίες μεταφορές, η εμπορευματική αμαξοστοιχία Κίνας-Ευρώπης εγγυήθηκε σταθερό εμπόριο μεταξύ Κίνας και Ευρώπης και διεθνή αλυσίδα εφοδιασμού κατά τη διάρκεια της επιδημίας, με την αποτελεσματική ικανότητα μεταφοράς και εκτεταμένες διαδρομές λειτουργίας.

Δείχνοντας μια ισχυρή ζήτηση για προϊόντα τσαγιού στην τοπική αγορά, η Ουκρανία πρέπει να βασιστεί στις εισαγωγές τσαγιού λόγω του περιορισμού της τοπικής κλιματικής κατάστασης για τη φύτευση τσαγιού, σύμφωνα με τα τελωνεία της Guangzhou. Επίσης, η παράδοση του κινεζικού τσαγιού θα διαδοθεί για πρώτη φορά μέσω της Guangzhou στην Ευρώπη. Η ευρωπαϊκή εμπορευματική αμαξοστοιχία υπογραμμίζει επίσης την περαιτέρω αξιοπιστία του εμπορευματικού τρένου στη διεθνή εφοδιαστική αλυσίδα.

Το τελωνείο στη Guangzhou προσπαθεί να επεκτείνει τις διαδρομές λειτουργίας του εμπορευματικού τρένου και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στο Δέλτα του ποταμού Pearl να εξάγουν εμπορεύματα μέσω της υπηρεσίας εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, ανταποκρινόμενη στην έκκληση της Γενικής Διοίκησης των Τελωνείων να υποστηρίξει την ανάπτυξη της Κίνας με την Ευρώπης μέσω του τρένου.

Τα επίσημα στοιχεία έδειξαν ότι η εξαγωγή μηχανολογικών και ηλεκτρικών αγαθών καθώς και προϊόντων υψηλής έντασης εργασίας μέσω του εμπορευματικού τρένου Guangzhou-Ευρώπης έχει αυξηθεί από τις αρχές του έτους, με την αύξηση των μηχανολογικών και ηλεκτρικών αγαθών να υπερδιπλασιάζεται από την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *