Το Liaoning ενισχύει το ηλεκτρονικό εμπόριο στα χωριά

Η επαρχία Liaoning της βορειοανατολικής Κίνας έχει αναπτύξει 330 εκατομ. γιουάν (περίπου 51,31 εκατομ. δολάρια ΗΠΑ) για να ενισχύσει την ανάπτυξη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου σε 20 κομητείες από το 2015, ανέφερε η Liaoning Daily τη Δευτέρα.

Κατά τη διάρκεια των ετών, η επαρχιακή κυβέρνηση έχει προωθήσει το αγροτικό ηλεκτρονικό εμπόριο προωθώντας την ταχεία παράδοση, βελτιώνοντας τις δημόσιες υπηρεσίες αγροτικού ηλεκτρονικού εμπορίου και πραγματοποιώντας εκπαιδευτικές συνεδρίες για το αγροτικό ηλεκτρονικό εμπόριο.

Μέχρι στιγμής, η επαρχία έχει κατασκευάσει 41 κέντρα δημόσιας υπηρεσίας ηλεκτρονικού εμπορίου σε επίπεδο νομού, 128 κέντρα αποθήκευσης και παράδοσης ηλεκτρονικού εμπορίου και πάνω από 12.000 κέντρα διανομής σε επίπεδο χωριού. Εκτός αυτού, έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 150.000 θέσεις εργασίας χάρη στο ακμάζον αγροτικό ηλεκτρονικό εμπόριο.

Οι συνολικές διαδικτυακές λιανικές πωλήσεις γεωργικών προϊόντων στο Liaoning ανήλθαν σε 14,9 δις γιουάν το 2020, αυξημένα κατά 54,1% σε ετήσια βάση, 25,7 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερα από τον εθνικό μέσο όρο.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *