Η έκθεση CICEE 2021 λάμπει με εντυπωσιακά κατασκευαστικά μηχανήματα

H έκθεση Changsha International Construction Equipment Exhibition 2021, (CICEE) πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 22 Μαΐου στη Changsha, στην επαρχία Hunan της κεντρικής Κίνας, με εκπληκτικά κατασκευαστικά μηχανήματα.

Η έκθεση, που διοργανώθηκε από την οργανωτική επιτροπή της CICEE και ανέλαβε η Hunan Construction Machinery Leasing Service Industry Association, κάλυψε έκταση 15.000 τετραγωνικών μέτρων.

Ο εκθεσιακός χώρος χωρίστηκε σε χώρο αλληλεπίδρασης κοινού, χώρο ανταγωνισμού δεξιοτήτων λειτουργίας, έξυπνο χώρο απόδοσης μη επανδρωμένων λειτουργιών και περιοχή επιδόσεων σκηνής.

Ο εκσκαφέας τύπου waltz και τύπου breakdance, η επίδειξη ελέγχου των μη επανδρωμένων εκσκαφέων, τα διαδραστικά παιχνίδια για τα παιδιά για να οδηγήσουν έναν εκσκαφέα, κ.λπ. ήταν όλα εκεί για να κάνουν τα ευφυή και υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα κατασκευής να γίνουν αντιληπτά σε όλο τον κόσμο, δήλωσε ο Xu Xihui, διευθυντής της έκθεσης παραστάσεων.

Ο Sany Group, ένας κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού κατασκευών στην Κίνα, λειτουργεί μη επανδρωμένο εκσκαφέα σε πραγματικό χρόνο με βάση την τεχνολογία 5G στον τομέα των επιδόσεων, παρουσιάζοντας την τάση ελέγχου τηλεκατευθυνόμενων μηχανοκίνητων μηχανημάτων που βασίζεται σε 5G.

Η λειτουργία ακριβείας ήταν ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό των μηχανημάτων κατασκευής στην έκθεση επιδόσεων. Για παράδειγμα, με ακριβή λειτουργία, ένας εκσκαφέας 22 τόνων “πήρε” ένα μαχαίρι και έκοψε ένα καρπούζι σε κομμάτια.

Στον χώρο αλληλεπίδρασης, τα παιδιά διασκεδάζουν οδηγώντας εκσκαφείς υπό την καθοδήγηση των χειριστών, ενώ στη φάση της παράστασης, αρκετοί εκσκαφείς απλώνουν τους μηχανικούς τους βραχίονες και σχηματίζουν το σχήμα της καρδιάς ως ένδειξη ευλογίας στο κοινό.

Έχει ανακοινωθεί ότι η Hunan Construction Machinery Leasing Service Industry Association θα δημιουργήσει την έκθεση επιδόσεων σε μια μόνιμη και με μεγάλη επιρροή εκδήλωση με πνευματική ιδιοκτησία και ένα δείγμα αναφοράς των έξυπνων και επιστημονικών επιτευγμάτων για τη βιομηχανία κατασκευαστικών μηχανημάτων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *