Η Κίνα προωθεί την πράσινη ανάπτυξη εταιρειών ηλεκτρονικού εμπορίου

Η Κίνα θα προωθήσει τις εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου για εξοικονόμηση ενέργειας και αύξηση της αποδοτικότητας, συντονισμό της διαχείρισης της πράσινης εφοδιαστικής αλυσίδας των δεμάτων, και καλλιέργεια της οικολογικής ανάπτυξης, σύμφωνα με εγκύκλιο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Υπουργείου Εμπορίου τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου θα καθοδηγούνται και ενθαρρύνονται να εφαρμόζουν ενεργά προηγμένες τεχνολογίες και εξοπλισμό εξοικονόμησης ενέργειας και πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον, όπως και να δεσμεύονται για την πράσινη κατασκευή και αναβάθμιση γραφείων, δωματίων υπολογιστών, αποθηκών, κέντρων εφοδιαστικής και διανομής.

Εν τω μεταξύ, οι μεγάλες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου θα ενθαρρυνθούν να ενισχύσουν την κατασκευή κέντρων πράσινων δεδομένων. Η Κίνα θα επιλέξει, επίσης, ορισμένα κέντρα δεδομένων με υψηλή ενεργειακή απόδοση, προηγμένη τεχνολογία και υγιή διαχείριση για να χρησιμοποιηθούν ως εθνικά κέντρα πράσινων δεδομένων.

Επιπλέον, οι εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου σε βασικές περιοχές θα πρέπει σταδιακά να σταματήσουν να χρησιμοποιούν μη αποικοδομήσιμες πλαστικές σακούλες, ή υφασμένες σακούλες μιας χρήσης, και να μειώσουν τη χρήση μη αποικοδομήσιμων πλαστικών ταινιών.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *