Διαδικτυακή έκθεση φωτογραφιών υπογραμμίζει τη γοητεία του “Land of Fish and Rice” της Κίνας για τους Αυστραλούς

Υπάρχει ένα δημοφιλές ρητό στην Κίνα “Πάνω υπάρχει ο παράδεισος ενώ κάτω υπάρχει το Suzhou και το Hangzhou.” Μια διαδικτυακή έκθεση φωτογραφιών με τίτλο “Charm of Jiangsu” παρουσιάστηκε στην Αυστραλία, επισημαίνοντας τη μοναδική ομορφιά και τον πολιτισμό της γης των ψαριών και του ρυζιού.

“Η πολιτιστική επαρχία Jiangsu είναι μια από τις πιο οικονομικά αναπτυγμένες περιοχές της Κίνας”, δήλωσε ο Σιάνο Xiayong, διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου της Κίνας στο Σίδνεϊ. “Υπάρχει πολλή πολιτιστική και φυσική κληρονομιά, καθώς και σύγχρονη τέχνη και πολιτισμός που αξίζει να παρουσιαστεί σε παγκόσμιο επίπεδο.”

Η έκθεση περιλαμβάνει 45 εξαιρετικές φωτογραφίες, που προβάλλουν το εκπληκτικό φυσικό τοπίο, τα έργα άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, τα παραδοσιακά χωριά και τις λιχουδιές της επαρχίας Jiangsu στην ανατολική Κίνα.

Το κοινό της Αυστραλίας μπορεί να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά σε μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, όπως ο κλασικός κήπος Suzhou, ο τάφος Ming Xiaoling και το Μεγάλο Κανάλι της Κίνας.

Το 2021, πολιτιστικό και τουριστικό έτος του Jiangsu, το CCC στο Σίδνεϊ θα συνεργαστεί με την επαρχία για να φέρει μια σειρά από διαδικτυακές και offline πολιτιστικές και τουριστικές δραστηριότητες καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

“Η Κίνα είναι μια τεράστια γη με άφθονους πόρους και κάθε επαρχία έχει τα ξεχωριστά περιφερειακά χαρακτηριστικά και πολιτιστική κληρονομιά της”, δήλωσε ο Σιάο.

“Έτσι, συνεργαζόμαστε με διαφορετικές επαρχίες και πόλεις κάθε χρόνο για να εισαγάγουμε τους περιφερειακούς πολιτιστικούς και τουριστικούς πόρους με βαθύ και συγκεντρωμένο τρόπο.”

Η διαδικτυακή έκθεση φωτογραφιών θα συνεχιστεί και στην οθόνη.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.