Οι Κινέζοι κατασκευαστές smartphone παρακολουθούν την αγορά υψηλής τεχνολογίας το 2021

Οι Κινέζοι κατασκευαστές smartphone αγωνίζονται για μερίδιο στην αγορά smartphone υψηλών προδιαγραφών το 2021, ανέφερε η China Securities Journal που διοικείται από την Xinhua την Παρασκευή.

Για παράδειγμα, η OPPO, ένας πολύ γνωστός προμηθευτής smartphone στην Κίνα, σχεδιάζει να λανσάρει τη σειρά Find X3 για κινητά 5G, η οποία αναμένεται να φέρει τον κατασκευαστή στην κορυφαία κατάταξη παγκόσμιων κορυφαίων τηλεφώνων, σύμφωνα με τον Chen Mingyong, ιδρυτή και διευθύνων σύμβουλο της OPPO.

Ομοίως, η εταιρεία τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας OnePlus, θα εντείνει τις προσπάθειές της για την επίτευξη μεγαλύτερων διαδικτυακών πωλήσεων κινητών τηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας στην Κίνα το 2021, δήλωσε ο Liu Zuohu, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Η μάρκα Smartphone Xiaomi εισήλθε στην αγορά υψηλής τεχνολογίας, λανσάροντας τα προϊόντα της σειράς Mi 10 το 2020. Την 1η Ιανουαρίου 2021, η εταιρεία παρουσίασε τα smartphones της σειράς Mi 11, το τελευταίο κορυφαίο μοντέλο στη σειρά Mi που βελτίωσε την απόδοση σε σχέση με το κόστος, με ισχυρό πλεονέκτημα ως μοντέλο 5G υψηλών προδιαγραφών. Συνολικά, 350.000 smartphone Mi 11 πωλήθηκαν σε πέντε λεπτά μετά την κυκλοφορία, με αξία πώλησης άνω των 1,5 δις γιουάν.

Μιλώντας για την επένδυση των Κινέζων προμηθευτών smartphone στην αγορά υψηλών προδιαγραφών, ένας εμπειρογνώμονας δήλωσε στην China Securities Journal ότι οι ευκαιρίες ανάπτυξης βρίσκονται στο τμήμα υψηλών προδιαγραφών. Επιπλέον, αυξήθηκε η αποδοχή των καταναλωτών από smartphone υψηλής τεχνολογίας.

Εάν τα smartphone υψηλού επιπέδου είναι αρκετά καλά για να αναγνωριστούν από την αγορά, δεν μπορούν μόνο να βελτιώσουν την αναγνωρισιμότητα της μάρκας, αλλά και να αυξήσουν τις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων μεσαίας και χαμηλής τεχνολογίας, πρόσθεσε ο εμπειρογνώμονας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *