Συνέδριο στο Hainan για την προσέλκυση Αυστραλών τουριστών

Συνέδριο προώθησης του τουρισμού και της πολιτιστικής βιομηχανίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Sanya, στην επαρχία Hainan της νότιας Κίνας, με μια προσπάθεια να ενισχυθούν οι τουριστικοί πόροι της νησιωτικής επαρχίας και να αξιοποιηθούν οι επιχειρηματικές ευκαιρίες στην αυστραλιανή αγορά, ανέφερε η China News Service.

Μια αντιπροσωπεία 60 ατόμων από αυστραλιανά ταξιδιωτικά γραφεία και μέσα ενημέρωσης, καθώς και διασημότητες του Διαδικτύου συμμετείχαν στο συνέδριο, γνώρισαν την πολιτιστική γοητεία των εθνοτικών ομάδων του Hainan και απέκτησαν ολοκληρωμένες γνώσεις για τις τουριστικές πολιτικές και τα προϊόντα του νησιού.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε επίσης διάφορα μέρη, όπως το Haikou, το Danzhou, το Baoting και το Sanya στην επαρχία. Τα άρτια εξοπλισμένα γήπεδα γκολφ και τα πολυτελή ξενοδοχεία άφησαν βαθιά εντύπωση στα μέλη της αποστολής.

Το Hainan διαθέτει γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης, τα οποία είναι πολύ ελκυστικά για τους Αυστραλούς τουρίστες, είπε η Sheri Yu, η οποία εργάζεται στην τουριστική βιομηχανία στην Αυστραλία εδώ και 17 χρόνια.

Από τον Μάιο έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η Haikou επανέλαβε τις αεροπορικές πτήσεις προς το Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη για να υποδεχθεί περισσότερες ομάδες εισερχόμενου τουρισμού από την Αυστραλία.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *