Το 15ο Forum UNWTO/PATA Forum on Tourism Trends and Outlook ξεκινά στο Guilin της Ν. Κίνας

Το 15ο Forum UNWTO/PATA Forum on Tourism Trends and Outlook άνοιξε στην πόλη Guilin, στην αυτόνομη περιοχή Guangxi Zhuang της νότιας Κίνας την περασμένη Παρασκευή.

Με θέμα «Τουρισμός και αγροτική ανάπτυξη», το φόρουμ έχει προσελκύσει πολλούς κυβερνητικούς αξιωματούχους, ειδικούς, μελετητές και υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου από το εσωτερικό και το εξωτερικό, μοιράζοντας την εμπειρία τους και τις περιπτώσεις πρακτικών ανάκαμψης του τουρισμού.

Το φόρουμ είναι μια σημαντική γέφυρα για την Guangxi για να πραγματοποιήσει τουριστική συνεργασία και να ενισχύσει τις ανθρωπιστικές ανταλλαγές με ξένες χώρες. Η Guangxi σχεδιάζει να βελτιώσει περαιτέρω το επίπεδο ανοίγματος της, να συνεχίσει να ενισχύει τις ανταλλαγές και τη συνεργασία με διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς για την προώθηση της υψηλής ποιότητας ανάπτυξης του αγροτικού τουρισμού, δήλωσε ο Li Bin, αντιπρόεδρος της Αυτόνομης Περιφέρειας Guangxi Zhuang.

Αντιμετωπίζοντας τον αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19 στην τουριστική βιομηχανία, η Guangxi έχει κάνει διάφορες προσπάθειες για την πρόληψη και τον έλεγχο της επιδημίας, καθώς και την ανάκτηση και ανάπτυξη του τουρισμού. Ταυτόχρονα, η περιοχή έχει λάβει ενεργά ισχυρά μέτρα για τη διάσωση των πολιτιστικών και τουριστικών επιχειρήσεων από το χτύπημα της πανδημίας.

Το πρώτο εξάμηνο του 2021, το Guangxi δέχθηκε συνολικά 437 εκατομμύρια εγχώριους τουρίστες με την εσωτερική τουριστική κατανάλωση να φθάνει τα 493,3 δισεκατομμύρια γιουάν, ανακάμπτοντας στο 102,5% και το 99,4% της ίδιας περιόδου το 2019, αντίστοιχα.

Το φόρουμ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Guilin για και είχε δεκατέσσερις συνεδρίες. Η Guilin θα αξιοποιήσει καλά αυτήν την πλατφόρμα για να προωθήσει δυναμικά την τουριστική ανάπτυξη υψηλής ποιότητας, να προσαρμοστεί στις νέες τάσεις του σύγχρονου τουρισμού και να διερευνήσει ενεργά το μοντέλο Guilin, το οποίο αποτελεί μια βαθιά ενσωμάτωση του τουρισμού και της αγροτικής ανάπτυξης, δήλωσε ο Zhou Jiabin, γραμματέας Δημοτική Επιτροπή CPC Guilin.

Η Guilin έχει συμβάλει σημαντικά στη βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού και έχει γίνει κέντρο έρευνας για τον τουρισμό στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, δήλωσε ο Zurab Pololikashvili, Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε βίντεο.

Το φόρουμ συνδιοργανώθηκε από το UNWTO και την Pacific Asia Travel Association (PATA) και από τη Λαϊκή Κυβέρνηση του Guilin και το τμήμα πολιτισμού και τουρισμού της.


BRInfo

One thought on “Το 15ο Forum UNWTO/PATA Forum on Tourism Trends and Outlook ξεκινά στο Guilin της Ν. Κίνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *