Το αμερικανικό περιοδικό Global Finance ανακοινώνει τους νικητές των βραβείων Stars of China 2021

Το Global Finance, ένα διάσημο διεθνές οικονομικό περιοδικό, ανακοίνωσε πρόσφατα τους νικητές των 14ων ετήσιων βραβείων Stars of China, τιμώντας τις καλύτερες κινεζικές τράπεζες, εταιρείες fintech, εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν την Κίνα και τον κόσμο.

Τα βραβεία Stars of China είναι η κατ ‘εξοχήν αξιολόγηση χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων οργανισμών στην Κίνα από διεθνή μέσα ενημέρωσης και αναγνωρίζουν ιδρύματα που υπερέχουν στην εξυπηρέτηση της ηπειρωτικής χώρας σε αρμονία με τους εθνικούς στόχους και σκοπούς της Κίνας.

Η Κίνα χτυπήθηκε πρώτα από την πανδημία του COVID-19, αλλά η χώρα το διαχειρίστηκε καλά και εφαρμόζει καλές προοπτικές για ισχυρή ανάκαμψη ενώ οι παγκόσμιες επιχειρήσεις αναμένεται να επωφεληθούν από τους ισχυρούς εταίρους στην Κίνα, δήλωσε ο Joseph Giarraputo, εκδότης και διευθυντής σύνταξης της Global Χρηματοδότηση.

Τα ετήσια βραβεία Stars Of China αναδεικνύουν τα κινεζικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που έχουν επιδείξει αριστεία στην υποστήριξη των διεθνών επιχειρήσεων, πρόσθεσε.

Οι έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις του πλήρους καταλόγου θα δημοσιευτούν τον Νοέμβριο στο GFMag.com. Η ειδική έκθεση The Stars of China θα κυκλοφορήσει επίσης, συμπεριλαμβανομένης της αποκλειστικής κατάταξης της Global Finance για τις ασφαλέστερες τράπεζες στην Κίνα. Θα περιλαμβάνει επίσης μια εις βάθος ματιά στις ιστορίες επιτυχίας πίσω από τους νικητές και τις διάφορες προσεγγίσεις τους στην αριστεία στην Κίνα.

Η Global Finance, που ιδρύθηκε το 1987, έχει κυκλοφορία 50.000 και αναγνώστες σε 191 χώρες. Το κοινό της Global Finance περιλαμβάνει ανώτερους εταιρικούς και χρηματοοικονομικούς υπαλλήλους υπεύθυνους για τη λήψη επενδυτικών και στρατηγικών αποφάσεων σε πολυεθνικές εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η Global Finance επιλέγει τακτικά τους κορυφαίους παίκτες μεταξύ των τραπεζών και άλλων παρόχων χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, καθιστώντας τα βραβεία ένα αξιόπιστο πρότυπο αριστείας για την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κοινότητα.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *