Οι κινεζικές αρχές καλούν τις πλατφόρμες διαδικτυακών παιχνιδιών για συνομιλίες

Οι κινεζικές αρχές κάλεσαν την Τετάρτη κορυφαίες επιχειρήσεις και πλατφόρμες διαδικτυακών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Tencent και NetEase, για συνομιλίες.

Αυτές οι αρχές περιλαμβάνουν το Τμήμα Δημοσιότητας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (CPC), την Εθνική Υπηρεσία Τύπου και Δημοσίευσης (NPPA), το Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής Υποθέσεων Κυβερνοχώρου και το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.

Οι εταιρείες διαδικτυακών παιχνιδιών και οι πλατφόρμες για συναλλαγές λογαριασμών παιχνιδιών και ροής παιχνιδιών κλήθηκαν να κατανοήσουν βαθιά τη σημασία και τον επείγοντα χαρακτήρα της πρόληψης των ανηλίκων από τον εθισμό στα διαδικτυακά παιχνίδια. Θα πρέπει να εφαρμόσουν σχετικούς κανονισμούς που αποσκοπούν στην ενίσχυση της ανάπτυξης των νέων.

Απαιτήθηκε η πλήρης και πιστή επιβολή του χρονικού ορίου στους ανήλικους παίκτες και τους απαγορεύτηκε η παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών διαπραγμάτευσης λογαριασμών παιχνιδιών για ανηλίκους.

Οι αρχές διέταξαν τις επιχειρήσεις και τις πλατφόρμες να ενισχύσουν την εξέταση του περιεχομένου των παιχνιδιών τους. Το άσεμνο και βίαιο περιεχόμενο και εκείνα που γεννούν ανθυγιεινές τάσεις, όπως η λατρεία του χρήματος και η θηλυκότητα, πρέπει να αφαιρεθούν.

Οι πλατφόρμες πρέπει επίσης να αντισταθούν στον αθέμιτο ανταγωνισμό για να αποτρέψουν την υπερβολική συγκέντρωση της αγοράς ή ακόμη και τα μονοπώλια στον κλάδο.

Τους προέτρεψαν να ξεφύγουν από τη μοναχική εστίαση της επιδίωξης του κέρδους ή της προσέλκυσης θαυμαστών και άλλων λανθασμένων τάσεων και να αλλάξουν τους κανόνες και τα σχέδια του παιχνιδιού που προκαλούν εθισμούς.

Απαιτήθηκαν περιορισμοί στις διαφημίσεις παιχνιδιών που αφορούσαν την έγκριση διασημοτήτων.

Οι πλατφόρμες κλήθηκαν να θέσουν αυστηρότερη διαχείριση στις υπηρεσίες παιχνιδιών ζωντανής μετάδοσης, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης μεγάλων ανταμοιβών και ανταμοιβών από ανηλίκους.

Το Τμήμα Δημοσιότητας της Κεντρικής Επιτροπής CPC και η NPPA θα συνεργαστούν με τα σχετικά τμήματα και τις τοπικές αρχές για να ενισχύσουν την εποπτεία και να αντιμετωπίσουν τις παραβιάσεις των κανόνων.

Θα δημιουργηθεί μια πλατφόρμα για την πρόληψη του εθισμού στο παιχνίδι μεταξύ ανηλίκων για την αποδοχή και την επεξεργασία σχετικών ενδείξεων και οι εταιρείες που δεν τηρούν τις απαιτήσεις θα τιμωρούνται αυστηρά.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *