Οι εξαγωγές της Ningxia σε χώρες B&R ανθούν

Η αυτόνομη περιοχή Ningxia Hui της βορειοδυτικής Κίνας είδε τις εισαγωγές και τις εξαγωγές της με τις χώρες Belt and Road από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο φέτος να αυξάνονται κατά 46,1% στα 2,77 δισ. γιουάν, αντιπροσωπεύοντας το 31,7% του συνόλου, με τις εξαγωγές να αυξάνονται κατά 51,2% στα 2,52 δισ. γιουάν., και τις εισαγωγές κατά 8,4% στα 250 εκατομμύρια γιουάν, ανέφερε η China Securities News την Πέμπτη επικαλούμενη την Ningxia Daily.

Το μείγμα των προϊόντων που εξάγονται από τη Ningxia σε αυτές τις χώρες έχει βελτιωθεί περαιτέρω, με τις εξαγωγές βασικών οργανικών χημικών, φαρμακευτικών υλικών και σιδηροκραμάτων να αυξάνονται αντίστοιχα κατά 24%, 54,1% και 85,3%. Μεγάλο ήταν και το ποσοστό των μηχανικών, ηλεκτρικών, και γεωργικών προϊόντων.

Οι εξαγωγές προϊόντων που προστέθηκαν πρόσφατα από τη Ningxia σε αυτές τις χώρες αντιπροσώπευαν το 18,7% των συνολικών εξαγωγών της σε αυτές τις χώρες.

Η συνεργασία μεταξύ της Ningxia και των χωρών Belt and Road έχει εμβαθύνει περαιτέρω. Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο, η Ningxia πραγματοποίησε οικονομικές και εμπορικές ανταλλαγές με 50 χώρες Belt and Road, με τις εξαγωγές της σε 36 από αυτές να σημειώνουν ανάπτυξη. Η Ινδία, το Βιετνάμ και η Ταϊλάνδη ήταν οι τρεις κορυφαίοι εμπορικοί εταίροι της Ningxia και οι εξαγωγές της Ningxia σε αυτές αυξήθηκαν κατά 58% σε 1,28 δισ. γιουάν, αντιπροσωπεύοντας το 50,8% των συνολικών εξαγωγών της στις χώρες Belt and Road.

Οι τρόποι εμπορίου μεταξύ της Ningxia και των χωρών Belt and Road εμπλουτίστηκαν περαιτέρω. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι εξαγωγές της Ningxia σε αυτές τις χώρες με τον τρόπο του γενικού εμπορίου ξεπέρασαν αυτές των άλλων εμπορικών τρόπων, καταγράφοντας 2,36 δισ. γιουάν που αντιπροσωπεύει το 93,7% των συνολικών εξαγωγών της σε αυτές τις χώρες. Οι εξαγωγές του σε αυτές τις χώρες με τρόπους ειδικής εποπτείας εμπορίου αγαθών εφοδιαστικής και εμπορικών συναλλαγών αποθήκης εισερχόμενων και εξερχόμενων εμπορευμάτων κατέγραψαν 120 εκατομμύρια γιουάν.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *