Η βιομηχανία τροφίμων της Κίνας καταγράφει αύξηση της παραγωγής και των πωλήσεων

Η βιομηχανία τροφίμων της Κίνας ανέφερε σταθερή ανάπτυξη όσον αφορά στην παραγωγή και στις πωλήσεις τους πρώτους επτά μήνες του έτους, έδειξαν τα στοιχεία από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφοριών (MIIT).

Η βιομηχανική παραγωγή προστιθέμενης αξίας των κατασκευαστών τροφίμων αυξήθηκε κατά 9,1% σε ετήσια βάση την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου και η παραγωγή των μεταποιητών γεωργικών υποπροϊόντων αυξήθηκε κατά 10%, σύμφωνα με το MIIT.

Τους πρώτους επτά μήνες, οι λιανικές πωλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων παρουσίασαν ισχυρή ανάπτυξη, με τις πωλήσεις σιτηρών, πετρελαίου και τροφίμων να αυξάνονται κατά 10,6% από πέρυσι στα 929,07 δισ. Γιουάν (περίπου 143,24 δισ. δολάρια ΗΠΑ).

Οι λιανικές πωλήσεις στον τομέα των ποτών αυξήθηκαν 27,9% σε ετήσια βάση στα 158,71 δισεκατομμύρια γιουάν, ενώ οι πωλήσεις στον τομέα του καπνού και του οινοπνεύματος σημείωσαν αύξηση 29,6% ετησίως στα 258,81 δισεκατομμύρια γιουάν, έδειξαν τα στοιχεία του MIIT.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους, οι επιχειρήσεις τροφίμων με ετήσια έσοδα άνω των 20 εκατομμυρίων γιουάν κέρδισαν κέρδη 306,95 δισεκατομμυρίων γιουάν, αυξημένα κατά 17% σε ετήσια βάση.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *