Βιοδιασπώμενο νέο υλικό ξεκινάει να κατασκευάζεται στη Β. Κίνα

Η Huayang New Material Technology Group Co., Ltd. ξεκίνησε την Τρίτη την κατασκευή ενός βιοδιασπώμενου νέου υλικού PBAT με παραγωγή 60.000 τόνων/έτος στην πόλη Yangquan, στην επαρχία Shanxi της βόρειας Κίνας.

Επίσης, χτίζοντας παραγωγική ικανότητα 20.000 τόνων βιοδιασπώμενων πλαστικών προϊόντων, η εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι η μεγαλύτερη βάση βιοδιασπώμενων πρώτων υλών και πλαστικών προϊόντων στη βόρεια Κίνα, σύμφωνα με την Shanxi Daily.

Το έργο PBAT, που περιλαμβάνει επένδυση περίπου 400 εκατομμυρίων γιουάν, αναμένεται να επιτύχει ετήσια έσοδα από πωλήσεις 1,2 δισεκατομμυρίων γιουάν μετά την ολοκλήρωση.

Το έργο του πλαστικού προϊόντος κοστίζει περίπου 100 εκατομμύρια γιουάν και θα παράγει 600 εκατομμύρια πλαστικές σακούλες μιας χρήσης, 300 εκατομμύρια σακούλες εξπρές, 200 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα πλαστικών μεμβρανών γεωργικής χρήσης και 400 εκατομμύρια σετ βιοδιασπώμενων επιτραπέζιων σκευών ετησίως, τα οποία θα μπορούσαν να αποφέρουν έσοδα από τις πωλήσεις πάνω από 500 εκατομμύρια γιουάν μετά τη θέση σε λειτουργία.

Σημειώνεται ότι το PBAT, ως η βασική πρώτη ύλη των βιοαποικοδομήσιμων πλαστικών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων για την κατασκευή σακουλών αγορών, κουτιών για φαγητό, και για χρήσεις γρήγορης συσκευασίας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.