Προσφορές για 92 μεγάλα έργα έγιναν στο Smart China Expo 2021

Συμφωνίες που αφορούσαν 92 μεγάλα έργα συνολικού ποσού συμβολαίου άνω των 250 δισεκατομμυρίων γιουάν υπεγράφησαν τη Δευτέρα στο Smart China Expo 2021 που πραγματοποιήθηκε στο δήμο Chongqing της νοτιοδυτικής Κίνας.

Μεταξύ 92 έργων, 32 έργα συνολικής επένδυσης 101,6 δισεκατομμυρίων γιουάν σχετίζονται με έξυπνες κατασκευές και 20 έργα ψηφιακής οικονομίας με συνολική επένδυση 42,8 δισεκατομμυρίων γιουάν.

Η υπογραφή των συμφωνιών είναι το τελευταίο επίτευγμα στο Smart China Expo, το οποίο έχει οριστεί να χρησιμεύσει ως σημαντική πλατφόρμα για την ενίσχυση του ανοίγματος και της συνεργασίας της διεθνούς έξυπνης βιομηχανίας.

Το γόνιμο αποτέλεσμα ήρθε καθώς το Chongqing ξεκίνησε μια σειρά εκστρατειών προσέλκυσης επενδύσεων από τις αρχές του τρέχοντος έτους, με έμφαση στην ενίσχυση στρατηγικών αναδυόμενων βιομηχανιών, όπως η τεχνολογία πληροφοριών επόμενης γενιάς, η ενοποίηση των βιομηχανιών ηλεκτρονικών και άλλων πυλώνων και η ενίσχυση των σύγχρονων τομέων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής οικονομίας, σύμφωνα με αξιωματούχο του Δημοτικού Γραφείου Προώθησης Επενδύσεων του Chongqing.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *