Κατά 39,5% αυξήθηκε το εξωτερικό εμπόριο της επαρχίας Hubei μεταξύ Ιανουαρίου-Ιουλίου 2021

Η επαρχία Hubei που βρίσκεται στα κεντρικά της Κίνας κατέγραψε αύξηση 39,5% στο εξωτερικό της εμπόριο στους πρώτους επτά μήνες του 2021, όπως ανακοίνωσαν χθες, οι τοπικές τελωνειακές αρχές.

Η αξία των εισαγωγών και των εξαγωγών της Hubei έφτασε περίπου στα 287,4 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 44,34 δισεκατομμύρια δολάρια) κατά την ίδια περίοδο, όπως έδειξαν τα στοιχεία των τελωνείων στην Wuhan.

Η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα της αναφερόμενης επαρχίας στο εξωτερικό εμπόριο έφτασε στα 166,44 δισεκατομμύρια γουάν, με ετήσια αύξηση 51,8%, αντιστοιχώντας σε ποσοστό 57,9% επί του συνολικού όγκου του εξωτερικού εμπορίου της Hubei.

Κατά την ίδια περίοδο, το εμπόριο της ίδιας κινεζικής επαρχίας με τους μεγαλύτερους εμπορικούς εταίρους της, κυρίως τις χώρες-μέλη του Συνδέσμου Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN), τις ΗΠΑ και την ΕΕ, έφτασε στα 39,87 δισεκατομμύρια γουάν, 39,41 δισεκατομμύρια γουάν και 38,06 δισεκατομμύρια γουάν αντίστοιχα.

To συνολικό εξωτερικό εμπόριο της Hubei με τις χώρες του συνδέσμου ASEAN κατέγραψε ετήσια αύξηση σε ποσοστό μεγαλύτερο από 60% κατά την ίδια περίοδο.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *