Η κινεζική ψηφιακή πλατφόρμα υγειονομικής περίθαλψης 111 συνεργάζεται με την Bayer Healthcare

Η κορυφαία κινεζική πλατφόρμα διαδικτυακών φαρμακείων και υγειονομικής περίθαλψης 111, Inc. έφτασε την Τρίτη σε στρατηγική συνεργασία με τη γερμανική πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Bayer Healthcare για να διερευνήσουν από κοινού έναν καινοτόμο τρόπο υπηρεσίας της ψηφιακής υγειονομικής περίθαλψης και της ιατρικής.

Η 111, Inc. και η Bayer Healthcare καθιέρωσαν πολυεπίπεδη συνεργασία σε τομείς όπως η παροχή φαρμάκων, η διαχείριση ασθενών και το ψηφιακό μάρκετινγκ τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Μετά την αναβάθμιση της στρατηγικής συνεργασίας αυτή τη φορά, οι δύο πλευρές θα πραγματοποιήσουν σε βάθος συνεργασία για την εμπορική κυκλοφορία φαρμάκων σε όλα τα κανάλια, τη διαχείριση χρόνιων ασθενειών, την εκπαίδευση ασθενών, το νοσοκομείο στο Διαδίκτυο και πολλούς άλλους τομείς.

Σύμφωνα με τη συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας, η 111, Inc. θα είναι η μόνη ψηφιακή πλατφόρμα φαρμακείων και υγειονομικής περίθαλψης της Bayer Healthcare στην Κίνα, βοηθώντας την ξένη εταιρεία να επεκτείνει την παρουσία της online και offline στην κινεζική αγορά ενσωματώνοντας ευφυή αλυσίδα εφοδιασμού, μεγάλα δεδομένα, υπηρεσία cloud και άλλες τεχνολογίες.

Εν τω μεταξύ, στηριζόμενοι σε νοσοκομεία στο Διαδίκτυο, οι δύο πλευρές θα διερευνήσουν επίσης τη δημιουργία μιας πλατφόρμας διαχείρισης ασθενειών για την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών «υγειονομικής περίθαλψης και ιατρικής», συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας γιατρού-ασθενούς, διαχείρισης μαθημάτων και άμεσης παράδοσης φαρμάκων για ασθενείς.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *