Η ασφάλιση υγείας της Κίνας επιταχύνει τον μετασχηματισμό με νέα τεχνολογική καινοτομία

Ο τομέας της ασφάλισης υγείας της Κίνας παρουσίασε εξαιρετικές επιδόσεις στο πλαίσιο της συνολικής ύφεσης στον ασφαλιστικό κλάδο, σύμφωνα με μια έκθεση έρευνας που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Ασφαλιστική Ένωση της Κίνας.

Σε σύγκριση με άλλους τύπους ασφαλίσεων, οι επιχειρήσεις ασφάλισης υγείας μπορούν να λειτουργούν με διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες, όπως εταιρείες ασφάλισης ζωής και εταιρείες ασφάλισης περιουσίας. Σύμφωνα με την έκθεση, το εισόδημα ασφαλίστρων υγείας των ασφαλιστικών εταιρειών ζωής και ασφαλιστικών εταιρειών ακινήτων το πρώτο τρίμηνο του 2021 ανήλθε σε 198 δισεκατομμύρια γιουάν και 26,4 δισεκατομμύρια γιουάν, αντίστοιχα, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 16,8% και 31,14%.

Με τη συνεχή απελευθέρωση των μερισμάτων διαφόρων πολιτικών, την αύξηση της ζήτησης και της καινοτομίας, ο κλάδος της ασφάλισης υγείας ξεκίνησε με γρήγορη ανάπτυξη με σαφέστερη λειτουργική τοποθέτηση της βασικής ιατρικής ασφάλισης και εμπορικής ασφάλισης υγείας και πιο εμφανή τάση τεχνολογικής καινοτομίας.

Ταυτόχρονα, εξακολουθούν να υπάρχουν προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας, όπως ο τρόπος ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας σε διάφορα επιχειρηματικά σενάρια και η επίτευξη καινοτομιών στο επιχειρηματικό μοντέλο και ο τρόπος αντιμετώπισης των κινδύνων ασφάλειας πληροφοριών που ενδέχεται να προκύψουν από τις ψηφιακές λειτουργίες.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *