Φέτος ξεκινούν 200 φορτηγά τρένα για την Ευρώπη από την περιοχή Greater Bay

Ένα φορτηγό τρένο φορτωμένο με βιομηχανικά προϊόντα, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ρούχα και hatson αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης από το σταθμό Dongguan Changping, με προορισμό το Duisburgin της Γερμανίας. Αυτό ήταν το 200ο φορτηγό τρένο Κίνας-Ευρώπης που ξεκίνησε φέτος από την περιοχή Greater Bay, ανέφερε η People Daily.

Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, η περιοχή Greater Bay ξεκίνησε εμπορευματικά δρομολόγια Κίνας-Ευρώπης για τη μεταφορά 10.079 TEU εμπορευμάτων σε 15 διαφορετικούς προορισμούς στην Κεντρική Ασία, τη Ρωσία, την Ουγγαρία, τη Γερμανία, την Πολωνία και τη Λιθουανία.

Ο αριθμός των φορτηγών τρένων που ξεκινούσαν από το Great Bay Area αυξήθηκε κατά 83,4 % σε ετήσια βάση, ένα ιστορικό υψηλό ρεκόρ.

Από τα τέλη Ιουλίου του τρέχοντος έτους, από την περιοχή Greater Bay ένα φορτηγό τρένο Κίνας-Ευρώπης ξεκινά καθημερινά κατά μέσο όρο. Ο συνολικός αριθμός των εμπορευματικών ταξιδιών Κίνας-Ευρώπης που ξεκινούν από το Guangdong πιθανότατα θα ξεπεράσει τα 340 που είχαν εκτιμηθεί προηγουμένως φέτος, δήλωσε ο αρμόδιος υπεύθυνος του εμπορευματικού κέντρου Guangzhou.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *