Με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής ανάπτυξης του Μπαγκλαντές ξεκινά το “Huawei Carrier Congress 2021”

Ο κινεζικός γίγαντας τηλεπικοινωνιών Huawei ξεκίνησε μια ειδική εκδήλωση με τίτλο “Huawei Carrier Congress 2021” στο Μπαγκλαντές με ενδιαφερόμενους από τη χώρα αλλά και από την τριγύρω περιοχή στη Νότια Ασία.

Η εκδήλωση εγκαινιάστηκε ουσιαστικά την Πέμπτη από τον Mustafa Jabbar, υπουργό Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών του Μπαγκλαντές.

Το συνέδριο που θα διαρκέσει σχεδόν μέχρι τα τέλη του Μαΐου στοχεύει στην ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τεχνολογικές τάσεις και άλλες πτυχές που μπορεί να επηρεάσουν τον τεχνολογικό κόσμο τις επόμενες ημέρες.

Διάφοροι φορείς εκμετάλλευσης δικτύων κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων των τηλεπικοινωνιακών φορέων, των συνεργατών, των ρυθμιστικών αρχών, των ομάδων σκέψης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, από το Μπαγκλαντές, το Μπουτάν και το Νεπάλ αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτήν την εκδήλωση τις επόμενες ημέρες τηρώντας τις προφυλάξεις για τον COVID-19, ανέφερε σε δήλωση της η Huawei.

Ως παγκόσμιος πάροχος υποδομών, η Huawei δηλώνει τη δέσμευση της να βοηθήσει τον κλάδο να επεκτείνει τα όρια του και να αναζητήσει νέους δρόμους που θα εξασφαλίσουν την ανάπτυξη.

Για να διερευνήσει αυτές τις ευκαιρίες μεταξύ άλλων, η Huawei τόνισε ότι η εκδήλωση έχει διοργανωθεί για να ανταλλάξουν οι συμμετέχοντες απόψεις σχετικά με τις τεχνολογικές τάσεις και τις επιχειρηματικές λύσεις.

Στην ομιλία του ως κεντρικός ομιλητής, ο υπουργός Μπαγκλαντές Mustafa Jabbar δήλωσε ότι η βιομηχανία τηλεπικοινωνιών έχει καθιερωθεί ως σημαντικός τομέας της χώρας. “Και τώρα απολαμβάνουμε τα αποτελέσματα της απόφασης που πήραμε” είπε χαρακτηριστικά.

Στην χαιρετιστήρια ομιλία του, ο Edward Zhou, αντιπρόεδρος των παγκόσμιων δημόσιων υποθέσεων της Huawei, δήλωσε: «Το Μπαγκλαντές έχει την ειλικρινή δέσμευση μας με τις μέγιστες δυνατότητες και την αφοσίωση μας στο ψηφιακό ταξίδι αυτής της χώρας.

Σχετικά με την εκδήλωση είπε, “Το Huawei Carrier Congress θα παρουσιάσει σχεδόν όλες τις τελευταίες λύσεις και τρόπους ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλο τον κόσμο και θα εντείνει την ευκαιρία ανάπτυξης των τηλεπικοινωνιών στο Μπαγκλαντές. “Μπορεί να λειτουργήσει ως γέφυρα για συνεργατική και κοινή κατανόηση μεταξύ των ρυθμιστικών αρχών, των χειριστών και άλλων φορέων της επιχειρηματικής βιομηχανίας”, τόνισε.

Εμπνευσμένη από το θέμα «Φωτισμός του μέλλοντος», η εκδήλωση θα ρίξει φως σε θέματα που σχετίζονται με ευφυή δίκτυα που είναι το θεμέλιο για τις ψηφιακές υπηρεσίες.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *