Η Guangxi παρουσιάζει μέτρα για την προώθηση της ανάπτυξης της βιομηχανίας

Η αυτόνομη περιοχή Guangxi Zhuang της Νότιας Κίνας παρουσίασε πρόσφατα διάφορα μέτρα που αποσκοπούν στην προώθηση της ανάπτυξης της βιομηχανίας της κατά τη διάρκεια του 14ου πενταετούς προγράμματος (2021-2025), σύμφωνα με το Chinanews.com την Πέμπτη.

Η Guangxi σκοπεύει να εφαρμόσει στρατηγικές βιομηχανικής ανάπτυξης με γνώμονα την καινοτομία, να υλοποιήσει σχέδια δράσης για την ανάπτυξη βιομηχανικών συμπλεγμάτων και υψηλής ποιότητας γεωργικής πράσινης ανάπτυξης, καθώς και να υλοποιήσει έργα ανασχεδιασμού βιομηχανικών υποδομών και έργα αναβάθμισης βιομηχανικής αλυσίδας.

Από την έναρξη του 13ου Πενταετούς Σχεδίου, η Guangxi βελτιστοποίησε τη βιομηχανική της δομή και επίσης και το επίπεδο ανάπτυξής της. Η παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων, μηχανημάτων κατασκευής, κινητήρων εσωτερικής καύσης, ηλεκτρολυτικού χαλκού, και οξειδίου της αλουμίνας με όλα να βρήσκονται στα πέντε κορυφαία στην Κίνα, δήλωσε ο Huang Wenchuan, αναπληρωτής διευθυντής της Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων της Αυτόνομης Περιφέρειας Guangxi Zhuang.

Προς το παρόν, το βιομηχανικό σύμπλεγμα της Guangxi έχει βασικά σχηματιστεί με 10 βιομηχανίες 100 δις γιουάν, εκ των οποίων η αξία παραγωγής των βιομηχανιών τροφίμων και μεταλλουργίας ξεπέρασε τα 200 δις γιουάν και η αξία παραγωγής αυτοκινήτων, μη σιδηρούχων μετάλλων, πετροχημικών, μηχανημάτων, ηλεκτρονικών, ηλεκτρικής ενέργειας, οικοδομικά υλικά, =βιομηχανίες χαρτοποιίας και επεξεργασίας ξύλου ξεπέρασαν τα 100 δις γιουάν.

Όσον αφορά στην κατασκευή της σύγχρονης γεωργίας, η Guangxi έχει δημιουργήσει με επιτυχία έξι βιομηχανικές συστάδες 100 δις γιουάν σε κόκκους ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, φρούτα, λαχανικά, αλιεία και υψηλής ποιότητας ζώα, τρεις βιομηχανικές συστάδες των 50 δις γιουάν σε μεροτροφία, παραδοσιακά Κινεζική ιατρική, και πουλερικά υψηλής ποιότητας και μια σειρά βιομηχανιών άνω των δεκάδων δισεκατομμυρίων.

Κατά τη διάρκεια του 14ου πενταετούς σχεδίου, η Guangxi θα δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, θα ενισχύσει τις βασικές αλυσίδες της βιομηχανίας, όπως αυτοκίνητα, μηχανήματα, ηλεκτρονικές πληροφορίες και νέα μεταλλικά υλικά, και θα καλλιεργήσει δύο τρισεκατομμύρια γιουάν βιομηχανικών ομάδων προηγμένης κατασκευής εξοπλισμού και νέα υλικά.

Όσον αφορά στην ανάπτυξη της γεωργίας, η Guangxi θα επιταχύνει την προώθηση της σύγχρονης γεωργίας υλοποιόντας σύγχρονα και βασικά έργα για την υψηλής ποιότητας ανάπτυξη της.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *