Η Κίνα θα επιταχύνει την ανάπτυξη σύγχρονου τουρισμού

Η Κίνα θα επιταχύνει την ανάπτυξη ενός σύγχρονου τουριστικού συστήματος, δήλωσε ο Χου Χέπινγκ, Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, σε φόρουμ σχετικό με τον τουρισμό την περασμένη Κυριακή.

Θα καταβληθούν προσπάθειες για την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας, την προώθηση της εγχώριας αγοράς με την απελευθέρωση των εγχώριων απαιτήσεων, ώστε να συμβάλει στον εγχώριο τουρισμό σύμφωνα με τον Hu.

Συγκεκριμένα, ο Χου είπε ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην παροχή ποιοτικών τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών, με στόχο την ικανοποίηση των διαφοροποιημένων και πολύπλευρων απαιτήσεων των ανθρώπων. Έτσι δήλωσε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν προσαρμοσμένα τουριστικά προϊόντα και διαδρομές, ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Ο υπουργός τόνισε επίσης τη σημασία της ανάπτυξης του έξυπνου τουρισμού λαμβάνοντας μέτρα όπως η βελτίωση της τουριστικής υποδομής πληροφοριών, η διευκόλυνση της ενσωμάτωσης του διαδικτύου και του τουρισμού, και η καλλιέργεια νέων επιχειρηματικών μοντέλων όπως ο τουρισμός που βασίζεται σε τεχνολογία on cloud.

Ο Χου ζήτησε να προωθηθεί η ολοκληρωμένη ανάπτυξη του τουρισμού και κλάδων όπως ο πολιτισμός, η γεωργία, η βιομηχανία, η εκπαίδευση και ο αθλητισμός για να δημιουργήσουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη.

Σημειώνοντας την ανάγκη ενίσχυσης της ρύθμισης της αγοράς, ο Χου τόνισε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα σύστημα τυποποιημένων ποιοτικών υπηρεσιών και ένα σύστημα αξιολόγησης ποιότητας τρίτων και ότι πρέπει να επιταχυνθεί η κατασκευή ενός συστήματος εμπιστοσύνης στον τουριστικό κλάδο.

Η εγχώρια αγορά τουρισμού της Κίνας προβλέπεται να δέχεται δέκα δις επισκέπτες ετησίως κατά μέσο όρο, με την κατανάλωση να φτάνει τα δέκα τρις γιουάν τα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με έκθεση που εκδόθηκε από την Ακαδημία Τουρισμού της Κίνας την περασμένη Κυριακή.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *