Το πρώτο φεστιβάλ χειμερινών δοκιμών αυτοκινήτων άνοιξε στη Heihe

Το πρώτο φεστιβάλ χειμερινών δοκιμών αυτοκινήτων άνοιξε την Πέμπτη στο Heihe, στην επαρχία Heilongjiang της βορειοανατολικής Κίνας, με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης της βιομηχανίας δοκιμών αυτοκινήτων στην πόλη.

Κατά τη διάρκεια του τριμήνου φεστιβάλ, η Heihe σχεδιάζει να πραγματοποιήσει οκτώ σειρές δραστηριοτήτων, όπως αγώνας χιονιού CCPC, αγώνες οδήγησης σε δρόμους της πόλης, και εμπειρία αυτο-οδήγησης της Porsche.

Πριν από τη μαζική παραγωγή, τα αυτοκίνητα πρέπει να δοκιμές οδήγησης σε περιοχές με ακραίες καιρικές συνθήκες για να διασφαλίσουν την εξαιρετική ποιότητα, ικανότητα οδήγησης και ασφάλεια, γεγονός που προσφέρει ευκαιρίες για το Heihe, μια πόλη που βρίσκεται σε περιοχή της Κίνας με μεγάλο γεωγραφικό πλάτος και πολύ κρύο.

Τα τελευταία χρόνια, η Heihe ανέλαβε την ανάπτυξη βιομηχανίας δοκιμών αυτοκινήτων ως σημαντικό έργο για την ενίσχυση της βιομηχανίας πάγου και χιονιού της πόλης. Μετά από χρόνια ανάπτυξης, η Heihe προσέλκυσε οκτώ χειμερινές επιχειρήσεις δοκιμών και τρία ιδρύματα επιθεώρησης και δοκιμών αυτοκινήτων σε εθνικό επίπεδο. Εικοσιτέσσερις επιχειρήσεις αυτοκινήτων έχουν δημιουργήσει αποκλειστικά χειμερινά κέντρα δοκιμών στο Heihe, με τις χειμερινές δοκιμές να αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 80% του συνόλου στην Κίνα.

Με τη διοργάνωση του χειμερινού φεστιβάλ δοκιμών, η Heihe είναι πεπεισμένη ότι θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον παγκόσμιας κλάσης για επιχειρήσεις δοκιμών αυτοκινήτων, Ε&Α και ιδρύματα δοκιμών για να αναπτυχθούν καλύτερα στο Heihe, δήλωσε ο Μάλι, επικεφαλής του κόμματος Heihe.

Η Heihe διαθέτει άφθονους χειμερινούς πόρους δοκιμών αυτοκινήτων, πλήρες σύστημα μεταφοράς και εγγυήσεις ανώτερης εξυπηρέτησης. Η Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτου της Κίνας (CAAM) θα παρέχει στη Heihe πιο καλές και αποτελεσματικές υπηρεσίες όσον αφορά στις υπηρεσίες πληροφόρησης, στον καθορισμό προτύπων και στην αυτοπειθαρχία του κλάδου, σύμφωνα με τον Yu Guang, επικεφαλής εμπειρογνώμονα της CAAM.

Με μια μοναδική γεωγραφική τοποθεσία, καλούς φυσικούς πόρους, ειλικρινές ανθρωπιστικό περιβάλλον και τέλειες αστικές λειτουργίες, η Heihe θα συνεχίσει να παρέχει ισχυρές εγγυήσεις στις αυτοκινητοβιομηχανίες για να αποκτήσουν χειμερινές παραμέτρους δοκιμών, δήλωσε ο Li Debin, επικεφαλής μηχανικός ποιότητας του Ομίλου JAC.

Στην τελετή έναρξης, ο Zong Huanping, εκτελεστικός αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Γραφείου Έργων Ειδήσεων του Xinhua News Agency, ανακοίνωσε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία χειμερινών δοκιμών στο Heihe συμπεριλήφθηκε επιτυχώς στο Εθνικό Πρόγραμμα Επωνυμιών Xinhua.

Στο μέλλον, το National Brand Project θα βασιστεί στους πλούσιους πόρους των μέσων ενημέρωσης, στα ισχυρά κανάλια επικοινωνίας και στις δεξαμενές σκέψης υψηλού επιπέδου, για να παρέχει υπηρεσίες προώθησης για τη Heihe και να επεκτείνει περαιτέρω την επωνυμία και την κοινωνική επίδραση της βιομηχανίας χειμερινών δοκιμών της πόλης.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *