Το Brand Influence Parallel Forum 2021 Silk Road Maritime International Cooperation Forum πραγματοποιήθηκε στο Xiamen

Το Brand Influence Parallel Forum 2021 Silk Road Maritime International Cooperation Forum πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην πόλη Xiamen της επαρχίας Fujian της νοτιοανατολικής Κίνας, με στόχο την ενίσχυση της διεθνούς οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας, καθώς και τη δημιουργία μιας παγκόσμιας μάρκας logistics ναυτιλίας.

Μέσα από κεντρικές ομιλίες και διαλόγους, το φόρουμ παρουσίασε την κατάσταση, τα χαρακτηριστικά και τις καλύτερες στιγμές της δημιουργίας της επωνυμίας Silk Road Maritime και συζήτησε τις νέες τάσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα λιμένων και ναυτιλίας, με στόχο να δημιουργήσει το εμπορικό σήμα ως πλατφόρμα κόμβου με παγκόσμια επιρροή.

Το Silk Road Maritime είναι το πρώτο λιμάνι και η ναυτιλιακή διεθνής ολοκληρωμένη μάρκα και πλατφόρμα υπηρεσιών logistics της Κίνας, δήλωσε ο Chen Zhiping, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Fujian Provincial Port Group. Με βάση το ναυτιλιακό δίκτυο, η Silk Road Maritime έχει επεκτείνει την αλυσίδα υπηρεσιών logistics συνδυασμένων θαλάσσιων και χερσαίων μεταφορών και έχει εμβαθύνει τη διεθνή λιμενική συνεργασία.

Επιπλέον, το Silk Road Maritime δημιούργησε ένα νέο σύστημα υπηρεσιών logistics που περιλαμβάνει τυπικές υπηρεσίες, βολική λειτουργία και έξυπνη διαχείριση. Βοήθησε στην οικοδόμηση ενός οικοσυστήματος υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας για διεθνή διαχείριση λιμένων και ναυτιλία, προώθηση της σταθερής και ομαλής λειτουργίας των παγκόσμιων αλυσίδων εφοδιασμού, βιομηχανικών αλυσίδων και αλυσίδων αξίας, και αποτέλεσε ένα νέο μοτίβο ολοκληρωμένου ανοίγματος με χερσαία θάλασσα εσωτερικοί και εξωτερικοί δεσμοί, πρόσθεσε ο Chen.

Στο φόρουμ, κυκλοφόρησε επίσημα η Έρευνα Silk Road Maritime Brand Influence Research Report που συνέταξε η Υπηρεσία Οικονομικών Πληροφοριών της Κίνας. Η έκθεση αξιολόγησε την επιρροή της μάρκας όσον αφορά στην επικοινωνία με στα μέσα ενημέρωσης, στη βιομηχανική και οικονομική ανάπτυξη και στην ακαδημαϊκή έρευνα. Η έκθεση ανέφερε ότι το Silk Road Maritime έχει αποκτήσει όλο και μεγαλύτερη επιρροή επωνυμίας και παγκόσμια ευαισθητοποίηση με την ευρεία αναγνώριση λιμένων και ναυτιλιακών επιχειρήσεων σε υπερπόντιες χώρες και περιοχές τα τελευταία τρία χρόνια, και έχει γίνει ένας νέος κινητήρας που οδηγεί την οικονομική ανάπτυξη της επαρχίας Fujian.

Είναι γνωστό ότι το 2021 Silk Road Maritime International Cooperation Forum στοχεύει στην εξυπηρέτηση της κατασκευής του θαλάσσιου δρόμου του μεταξιού του 21ου αιώνα και στην ενίσχυση της σταθερότητας και της ανταγωνιστικότητας της αλυσίδας εφοδιασμού. Το φόρουμ συνδιοργανώθηκε από τη Λαϊκή Κυβέρνηση της επαρχίας Fujian και το Ινστιτούτο Ναυσιπλοΐας της Κίνας και οργανώθηκε από τη Λαϊκή Κυβέρνηση της πόλης Xiamen, την Επαρχιακή Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης της Fujian κ.λπ.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *