Παγκόσμιο Συνέδριο 5G ανοίγει τις πύλες του στο Πεκίνο

Το Παγκόσμιο Συνέδριο 5G του 2021 άνοιξε την Τρίτη στο Πεκίνο, με πάνω από 1.500 ειδικούς του κλάδου, μελετητές και επιχειρηματίες από 20 χώρες να συμμετέχουν διαδικτυακά και διαζώσης.

Το Συνέδριο, με θέμα “5G+ By All For All”, εστιάζει στην από κοινού δημιουργία ψηφιακών υποδομών, στην προώθηση της βιομηχανικής συνεργασίας και στη διευκόλυνση της διεθνούς και βιομηχανικής συνεργασίας, και της καινοτομίας στον τομέα του 5G.

Η τριήμερη εκδήλωση περιλαμβάνει φόρουμ, εκθέσεις και διαγωνισμό σχεδιασμού εφαρμογών που βασίζεται σε 5G. Οκτώ από τα 11 φόρουμ επικεντρώνονται σε εφαρμογές 5G στους τομείς του βιομηχανικού διαδικτύου, της μείωσης του άνθρακα, της υγείας, της εκπαίδευσης, των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2022 και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το World 5G Convention είναι το πρώτο διεθνές συνέδριο στον κόσμο στον τομέα του 5G. Η πρώτη έκδοση αυτής της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο το 2019.

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 31 Αυγούστου 2021 δείχνει την τελετή έναρξης της Παγκόσμιας Συνέλευσης 5G του 2021 στο Πεκίνο, πρωτεύουσα της Κίνας. Η Παγκόσμια Σύμβαση 5G του 2021 ξεκίνησε εδώ την Τρίτη. (Xinhua/Ren Chao)

 


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *