165 υπερπόντια ιδρύματα που θα συμμετάσχουν στο 2021 CIFTIS

Εκατόν εξήντα πέντε υπερπόντια ιδρύματα και ξένα ιδρύματα στην Κίνα από 108 υπερπόντιες χώρες και περιοχές επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους online ή offline στη Διεθνή Έκθεση της Κίνας για το Εμπόριο και τις Υπηρεσίες (CIFTIS) του 2021, που θα πραγματοποιηθεί 2-7 Σεπτεμβρίου, δήλωσε ο Sun Yao, Αναπληρωτής Διευθυντής του Δημοτικού Γραφείου Εμπορίου του Πεκίνου.

Οι χώρες και οι περιοχές περιλαμβάνουν 81 από αυτές που έχουν υπογράψει συμφωνίες συνεργασίας στα πλαίσια της πρωτοβουλίας Belt and Road με την Κίνα και 29 από τις κορυφαίες 30 χώρες και περιοχές στον κόσμο στο εμπόριο υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τη Sun, το 48% των εγγεγραμμένων εταιρειών στο CIFTIS του 2021 είναι στο Fortune Global 500 και ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο.

Με θέμα “Ενεργοποίηση ενός ψηφιακού μέλλοντος, οδήγηση της ανάπτυξης με υπηρεσίες”, το 2021 CIFTIS θα δημιουργήσει περίπου 130.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου και θα οργανώσει περισσότερα από 100 φόρουμ, συνέδρια, προωθητικές και διαπραγματευτικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, οι κορυφαίες εγχώριες και διεθνείς επιχειρήσεις της Κίνας σε ψηφιακές υπηρεσίες όπως το 5G, τα μεγάλα δεδομένα, η τεχνητή νοημοσύνη, το blockchain και το cloud computing θα κληθούν να παρουσιάσουν την τελευταία πρόοδο, επιτεύγματα και εφαρμογές στην ψηφιακή, διαδικτυακή και έξυπνη ανάπτυξη παγκόσμιων υπηρεσιών.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *