Το φεστιβάλ αγορών Double Five ενισχύει περαιτέρω την κατανάλωση στη Σαγκάη

Η Σαγκάη σημείωσε άνοδο της κατανάλωσης τον Μάιο, η οποία υποκινήθηκε από το δεύτερο φεστιβάλ αγορών Double Five. Είναι ένα δίμηνο γεγονός που στοχεύει στην τόνωση της κατανάλωσης και στη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων της επιδημίας COVID-19 στην οικονομία.

Μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 320 βασικές εκδηλώσεις και πάνω από 1.400 ειδικές δραστηριότητες κατά τη δεύτερη έκδοση του φεστιβάλ, το οποίο ξεκίνησε την πρώτη ημέρα των διακοπών του Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Οι διαδικτυακές λιανικές πωλήσεις αγαθών ξεπέρασαν τα 120 δισεκατομμύρια γιουάν, μια αύξηση 11,3 από έτος σε έτος, και οι εταιρείες ταχυμεταφορών κατέγραψαν περισσότερες από 300 εκατομμύρια αποστολές, αύξηση 20% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Οι πωλήσεις ειδών πολυτελείας, εισαγόμενων αγαθών, καθώς και χρυσού, αργύρου και κοσμημάτων αυξήθηκαν διψήφιο τον Μάιο, με ρυθμούς ανάπτυξης από έτος σε έτος 58,3%, 46,3% και 29,1% αντίστοιχα.

Το φεστιβάλ αγορών Double Five, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, είναι μέρος των ευρύτερων προσπαθειών της Κίνας για αναζωογόνηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών και αύξηση της εγχώριας κατανάλωσης.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *