Μεγάλη έκθεση στο κλάδο των κατασκευών θα ξεκινήσει στη Changsha

Η 2021 Changsha International Construction Equipment Exhibition (2021 CICEE) θα πραγματοποιηθεί στο Changsha International Convention and Exhibition Center στο Changsha, πρωτεύουσα της επαρχίας Hunan της κεντρικής Κίνας από τις 19 έως τις 22 Μαΐου.

Περίπου 1.450 εκθέτες έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένων περίπου 32 από τις 50 κορυφαίες επιχειρήσεις κατασκευής μηχανημάτων παγκοσμίως, και σχεδόν 10.000 είδη βασικών αμαξωμάτων ή κινητήρων κατασκευαστικών μηχανημάτων καθώς και αξεσουάρ θα εκτίθενται, σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή.

Οι επιχειρήσεις που προέρχονται εκτός της επαρχίας Hunan καταλαμβάνουν το 71% των εκθετών, ενώ οι διεθνείς εκθέτες καλύπτουν περίπου το 20% του εκθεσιακού χώρου, δήλωσε ο Gao Haitao, αντιπρόεδρος της Changsha Construction Machinery Association.

Η έκθεση καλύπτει πάνω από 300.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου, ενώ συνολικά η εκδήλωση 2021 CICEE περιλαμβάνει τέσσερα σημαντικά μέρη όπως εκθέσεις, φόρουμ, επιχειρηματικές δραστηριότητες, και διαγωνισμούς.

Η οργανωτική επιτροπή ολοκλήρωσε την κατασκευή έξυπνων εκθέσεων, ζωντανών εκπομπών 5G και αιθουσών ηλεκτρονικών εκθέσεων που θα ξεκινήσουν στις 10 Μαΐου, βοηθώντας την πραγματοποίηση περιήγησης με ένα κλικ, καθώς και άλλων διαδικτυακών εφαρμογών επικοινωνίας και συναλλαγών, σημείωσε ο Gao.

Το 2021 CICEE διοργανώνεται από κοινού από την Ομοσπονδία Βιομηχανιών Μηχανημάτων της Κίνας, το Τμήμα Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας, το Τμήμα Εμπορίου Βιομηχανίας και Πληροφορικής της επαρχίας Hunan, το Υπουργείο Εμπορίου της Hunan, το Συμβούλιο της Κίνας για την Προώθηση του Διεθνούς Εμπορίου (CCPIT) και τη Δημοτική Κυβέρνηση της Changsha.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *