Η Σαγκάη εντείνει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη βιοϊατρικής βιομηχανίας

Η Σαγκάη εντείνει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη βιοϊατρικής βιομηχανίας

Η Σαγκάη σχεδιάζει να αυξήσει την παραγωγή του βιοϊατρικού τομέα σε 180 δις γιουάν τα επόμενα τρία χρόνια. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η συνολική αξία της παραγωγής βιοϊατρικής βιομηχανίας της Σαγκάης το 2020 υπερέβη τα 140 δις γιουάν.

Η ιδέα, η οποία επικεντρώνεται στην υποστήριξη της ανάπτυξης καινοτόμων φαρμάκων, ιατρικών συσκευών υψηλής ποιότητας, προηγμένου βιοϊατρικού εξοπλισμού και υλικών και της εξωτερικής ανάθεσης νέων υπηρεσιών, θα εφαρμοστεί από την 1η Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Η βιοϊατρική βιομηχανία είναι βασική βιομηχανία στη Σαγκάη. Πρόσφατα, εμφανίστηκαν εδώ πολλές σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις και προϊόντα. Ήταν οι βιολόγοι από τη Σαγκάη που δημιούργησαν τα πρώτα πρωτεύοντα, που κλωνοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας μια τεχνική παρόμοια με αυτήν που χρησιμοποιήθηκε για την κλωνοποίηση της Dolly του πρόβατου, ήταν εδώ που η πρώτη εγχώρια παραγωγή μονοκλωνικού αντισώματος πρωτεΐνης-1 (PD-1) με προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο και ο πρώτος στον κόσμο πανοραμικός, δυναμικός σαρωτής PET-CT 2 μέτρων για έξυπνη διάγνωση.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *