Το Trip.com Group στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ

Το Trip.com Group, ένας παγκόσμιος πάροχος ταξιδιωτικών υπηρεσιών που εδρεύει στη Σαγκάη, εισήχθη στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ τη Δευτέρα, με κωδικό μετοχών 9961.HK.

Κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης της Δευτέρας, οι μετοχές της εταιρίας άνοιξαν στα 281 δολάρια Χονγκ Κονγκ (περίπου 36,16 δολάρια ΗΠΑ), από την τιμή προσφοράς που ήταν τα 268 δολάρια Χονγκ Κονγκ.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1999 και εισήχθη στο NASDAQ το 2003. Ο Όμιλος Trip.com έχει επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία του τις τελευταίες δύο δεκαετίες για να γίνει ένας από τους κορυφαίους παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών στον κόσμο.

Η Jane Sun, διευθύνων σύμβουλος του Trip.com Group, δήλωσε στην τελετή εισαγωγής της εταιρίας στη Σαγκάη ότι, επειδή είναι διπλά εισηγμένη και στο NASDAQ αλλά και στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, η εταιρεία είναι σε θέση να έχει μια πραγματικά παγκόσμια προσφορά που αντανακλά καλύτερα τη διεθνή της παρουσία και προοπτικές της. Πρόσθεσε ότι η εταιρεία προσβλέπει σε ένα παγκόσμιο ταξίδι αναβίωσης στο κοντινό μέλλον.

Η Trip.com Group ανέφερε σε δελτίο τύπου της ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα καθαρά έσοδα από τη εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ για να χρηματοδοτήσει την επέκταση των ταξιδιωτικών προσφορών “μίας στάσης” και να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών, να επενδύσει σε τεχνολογία για να ενισχύσει την κορυφαία θέση της στην αγορά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και να ενδυναμώσει τα κεφάλαια κίνησης της όπως επίσης διάφορους άλλους εταιρικούς της σκοπούς.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *