Η Αγροτική Τράπεζα της Κίνας  εκδίδει δάνεια ύψους 2 δις δολαρίων για την ενίσχυση της εαρινής γεωργίας το 2021

Η Αγροτική Τράπεζα της Κίνας (ABC), ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς δανειστές της χώρας, πρόκειται να χορηγήσει δάνεια άνω των 270 δις γιουάν για την ενίσχυση της εαρινής γεωργίας και προετοιμασίας το 2021, με τα νέα δάνεια που προστέθηκαν σε αγροτικά νοικοκυριά να φθάνουν τα 110 δις γιουάν, ανέφερε το cnstock.com που διαχειρίζεται το Xinhua το περασμένο Σάββατο.

Η ABC ανέκαθεν στήριζε την ανοιξιάτικη γεωργία ως μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες στο έργο της σχετικά με τη γεωργία, τις αγροτικές περιοχές και τους αγρότες, και προσπάθησε να εκπληρώσει οικονομικές απαιτήσεις από διάφορα μέρη. Μέχρι το τέλος του 2020, τα εκκρεμή δάνεια που σχετίζονται με τη γεωργία ανήλθαν σε 4,29 τρις γιουάν.

Η ABC έχει επικεντρωθεί σε μεγάλες γεωργικές επαρχίες, καθώς και σε μεγάλες κομητείες στη γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία, και παρείχε βολικές διαδικτυακές και offline υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων πληρωμών, εμβασμάτων και διακανονισμού για τους πελάτες της.

Εν τω μεταξύ, το ABC έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας στην εξυπηρέτηση της εαρινής γεωργίας. Τα υποκαταστήματα ενθαρρύνονται να δημιουργήσουν ειδικά παράθυρα για την αποδοχή σχετικών επιχειρήσεων. Θα δημιουργηθούν πράσινα κανάλια για πιστώσεις. Ορισμένες εξειδικευμένες περιοχές ενθαρρύνονται να παρέχουν υπηρεσίες από πόρτα σε πόρτα για να επιταχύνουν την ταχύτητα επεξεργασίας των επιχειρήσεων.

Η τράπεζα έχει βελτιώσει περαιτέρω τις διαδικτυακές της υπηρεσίες. Έχει προσφέρει καθοδήγηση σε 160 εκατ. εγγεγραμμένους πελάτες σε κομητείες και έχει πραγματοποιήσει διάφορες υπηρεσίες, όπως χρηματοδότηση πίστωσης, αγορά εμπορευμάτων και πληρωμή ζωής.

Επιπλέον, η ABC προσπάθησε να βελτιώσει τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και να βελτιώσει την ακρίβεια των υπηρεσιών για βασικά βιομηχανικά πάρκα, μεγάλες επιχειρήσεις και κύριες αγροτικές επιχειρηματικές οντότητες που ασχολούνται με την εαρινή γεωργία.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *