Ο τομέας αυτοκινήτων της Κίνας θα ανοίξει πλήρως σε ξένες επενδύσεις το 2022

Η αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας θα ανοίξει σε ξένες επενδύσεις σε πλήρη εξέλιξη έως το 2022, ανέφερε η Shanghai Securities News την Τετάρτη.

Η Κίνα θα καταργήσει τα όρια για τις εταιρείες επιβατικών οχημάτων στο μετοχικό κεφάλαιο του εξωτερικού και την ποσότητα το πολύ δύο κοινών επιχειρήσεων το 2022, δήλωσε ο Huang Libin, εκπρόσωπος του Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής, και γενικός διευθυντής του Γραφείου Παρακολούθησης Επιχειρήσεων και Συντονισμού του υπουργείου, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Πρόσθεσε ότι μέχρι τότε ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας της Κίνας θα είναι πλήρως ανοιχτός σε ξένες επενδύσεις, καθώς έχει ήδη άρει τους περιορισμούς των μετοχών στο εξωτερικό για ειδικά οχήματα και νέα οχήματα ενέργειας το 2018 και για εμπορικά οχήματα το 2020.

Αυτό θα οδηγήσει σε πιο έντονο ανταγωνισμό στην αγορά και μπορεί να επιταχύνει τις συγχωνεύσεις και την αναδιοργάνωση των σχετικών επιχειρήσεων, είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Υπουργείο θα συνεργαστεί ενεργά με συνεργαζόμενες χώρες σε τομείς όπως η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός, το εμπόριο και οι επενδύσεις και οι τυποποιημένοι κανονισμοί για τη συντήρηση από κοινού μιας σταθερής και ομαλής αλυσίδας εφοδιασμού αυτοκινήτων, και θα καθοδηγήσει τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη βελτίωση των δυνατοτήτων καινοτομίας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *