Το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Καινοτομίας Σινο-Λευκορωσίας άνοιξε επίσημα

Το κέντρο Εκβιομηχάνισης και Καινοτομίας των Σινο-Λευκορωσικών επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων τέθηκε σε λειτουργία επίσημα την Τετάρτη, στο Βιομηχανικό Πάρκο Κίνα-Λευκορωσίας, το οποίο χτίστηκε από την Κίνα στη Λευκορωσία.

Ως έργο ορόσημο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Belt and Road (BRI), το βιομηχανικό πάρκο Κίνα-Λευκορωσία θα δει στο μέλλον περισσότερη επιστημονική και τεχνολογική ανάπτυξη και θα προσφέρει νέες ευκαιρίες για επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας από διάφορες χώρες χάρη στην καθιέρωση του νέου Ε & Α κέντρου, το οποίο θα βοηθήσει την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας του βιομηχανικού πάρκου, δήλωσε ο Xie Xiaoyong, Πρέσβης της Κίνας στη Λευκορωσία.

Το Κέντρο Εκβιομηχάνισης και Καινοτομίας της Σινο-Λευκορωσίας με τα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα του είναι ένα σημαντικό έργο του βιομηχανικού πάρκου Κίνας-Λευκορωσίας, το οποίο έχει μεγάλη σημασία για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της ελκυστικότητας των επενδύσεων του βιομηχανικού πάρκου, δήλωσε ο Krutoy, αναπληρωτής διευθυντής του προεδρικού γραφείου της Λευκορωσίας.

Με συνολική έκταση 19.000 τετραγωνικών μέτρων, το κέντρο Ε & Α άρχισε να κατασκευάζεται τον Δεκέμβριο του 2018 με κεφάλαια οικονομικής και τεχνικής βοήθειας που παρείχε η κινεζική κυβέρνηση.

Βρίσκεται κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μινσκ, το Βιομηχανικό Πάρκο Κίνα-Λευκορωσίας είναι το μεγαλύτερο έργο προώθησης επενδύσεων στη Λευκορωσία. Το βιομηχανικό πάρκο έχει προσελκύσει 68 επιχειρήσεις από 14 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Λευκορωσίας, της Ρωσίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γερμανίας, με συνολική επενδυτική αξία 1,22 δις δολαρίων ΗΠΑ.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *