Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ πολιτιστικού τουρισμού και αθλητικών ειδών Guiping China ξεκινά

Το πρώτο φεστιβάλ πολιτιστικού τουρισμού και αθλητικών ειδών Guiping China ξεκίνησε στο Mule Town στην πόλη Guiping της αυτόνομης περιοχής Guangxi Zhuang της νότιας Κίνας την περασμένη Παρασκευή.

Στην τελετή υπογραφής για την προώθηση των επενδύσεων του Guiping Textile and Garment Industrial Park, υπογράφηκαν 11 έργα με συνολική επένδυση 10,7 δις γιουάν. Μεταξύ αυτών, 10 έργα παραγωγής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ενδυμάτων θα εγκατασταθούν στο βιομηχανικό πάρκο, με ετήσια αξία παραγωγής περίπου 3,36 δις γιουάν.

Ο Τσεν Σούτζιν, πρώην αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Κλωστοϋφαντουργίας και Ενδυμάτων της Κίνας, δήλωσε ότι η βιομηχανία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ενδυμάτων αυξήθηκε και πέτυχε σταθερή λειτουργία το 2020. Η βιομηχανία ενδυμάτων στο Guiping έχει σχετικά καλή βάση με διακεκριμένες βιομηχανικές ομάδες. Η Guiping είναι ικανή στην προώθηση της βιομηχανίας αθλητικών ειδών για να αποκτήσει μεγαλύτερα πλεονεκτήματα στη διεθνή και εγχώρια αγορά.

Το Guiping, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά του Γκουανγκξί, βρίσκεται στη διασταύρωση των οικονομικών κύκλων του Δέλτα του ποταμού Pan-Pearl και του κόλπου Pan-Beibu.

Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, η Guiping έχει ξεπεράσει τις αναπτυξιακές δυσκολίες εν μέσω της πανδημίας COVID-19 και επιτάχυνε την κατασκευή ενός μοντέλου σύγχρονης βιομηχανικής ανάπτυξης υψηλής ποιότητας.

Σκοπεύει να καλλιεργήσει πέντε μεγάλες βιομηχανίες και να κάνει τη συνολική αξία παραγωγής τους να υπερβαίνει τα 10 δις γιουάν ή ακόμη και να ξεπεράσει τα 50 δις γιουάν σε περίπου τρία χρόνια. Η κλωστοϋφαντουργία και η βιομηχανία ενδυμάτων κατατάσσονται στην πρώτη θέση στις πέντε μεγάλες βιομηχανίες. Το Guiping Textile and Garment Industrial Park θα προσπαθήσει να γίνει η μεγαλύτερη παραγωγική βάση της Κίνας για αθλητικά είδη.

Ο Τσεν Τζινξίου, δήμαρχος της Guiping, τονισε ότι η βιομηχανία ενδυμάτων είναι μια παραδοσιακή πλεονεκτική βιομηχανία στο Guiping και η πρώτη βιομηχανία με αξία παραγωγής πάνω από 10 δις γιουάν. Προς το παρόν, υπάρχουν περισσότερες από 400 επιχειρήσεις ένδυσης στο Guiping με ετήσια παραγωγή 200 εκατομ. κομμάτια. Ως η μεγαλύτερη βάση αθλητικών ειδών στη Γκουανγκξί, τα προϊόντα της πωλούνται σε εθνικό επίπεδο και έχουν εξαχθεί σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Νοτιοανατολική Ασία. Έχει ισχυρή επίδραση στο branding και σχετικά υψηλό μερίδιο αγοράς.

Ο Zhou Liping, πρόεδρος της Guangxi Zhongjian Sports and Leisure Clothing Co., δήλωσε ότι η βιομηχανία υφασμάτων και ενδυμάτων είναι μια χαρακτηριστική βιομηχανία στο Mule Town. Αυτό το φεστιβάλ αναμένεται να προωθήσει τη βιομηχανία υφασμάτων και ενδυμάτων της Guiping από το “Mule Manufacturing” στο “Mule Intelligent Manufacturing”.

Το φεστιβάλ, με την ενσωμάτωση πολιτιστικών ανταλλαγών, προώθησης του τουρισμού, ένδυσης και αθλητικού διαγωνισμού, στοχεύει στην προβολή της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργικών και ενδυμάτων Guiping και της βιομηχανίας πολιτιστικού τουρισμού με ολόπλευρο τρόπο, επιταχύνοντας τον μετασχηματισμό και την αναβάθμιση της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ενδυμάτων, και διαμόρφωσης ενός νέου προτύπου ανάπτυξης.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *