Η Volkswagen ανοίγει το κέντρο Ε&Α για την ηλεκτρονική κινητικότητα στην ανατολική Κίνα

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen εγκαινίασε ένα κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, Ε&Α στο Hefei, πρωτεύουσα της επαρχίας Anhui της ανατολικής Κίνας, την Τρίτη για να προωθήσει την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής κινητικότητας στην Κίνα.

Το νεόκτιστο κέντρο Ε&Α θα ενσωματώσει διάφορα τμήματα, συμπεριλαμβανομένης της Ε&Α και της διασφάλισης ποιότητας και των δοκιμών, σε μια βιομηχανική ζώνη και θα επικεντρωθεί στην εκβιομηχάνιση των προϊόντων.

“Με την Κίνα να είναι η μεγαλύτερη αγορά NEV, Neighborhood Electric Vehicle, στον κόσμο, η χώρα είναι ένα καινοτόμο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για την αυτοκινητοβιομηχανία. Γι ‘αυτό πρέπει να ενισχύσουμε και να ενδυναμώσουμε την τοπική τεχνογνωσία έρευνας και ανάπτυξης στην Κίνα, για την Κίνα και από την Κίνα στον κόσμο”, δήλωσε ο Stephan Wollenstein, Διευθύνων Σύμβουλος του Volkswagen Group China.

Καθώς η Volkswagen αύξησε το μερίδιό της στην JAC Volkswagen στο 75%, η κοινοπραξία JAC Volkswagen μετονομάστηκε σε Volkswagen (Anhui) Automotive Company Limited αυτό το μήνα και η Volkswagen ανέλαβε τον έλεγχο διαχείρισης.

Η δεύτερη φάση του έργου επέκτασης της Volkswagen Anhui, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2021, θα αναβαθμίσει την υποδομή και τον εξοπλισμό της γραμμής παραγωγής, σύμφωνα με τον Wollenstein.

Το εργοστάσιο θα έχει ετήσια ικανότητα παραγωγής περίπου 350.000 οχημάτων, με το πρώτο μοντέλο να ξεκινά τη γραμμή το 2023.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *