Η Σιγκαπούρη επεκτείνει το δίκτυο Global Innovation Alliance στο Shenzhen της Κίνας

Η Enterprise Singapore, ο κυβερνητικός οργανισμός της Σιγκαπούρης που υποστηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, δήλωσε σε ενημερωτικό δελτίο μέσων την Τρίτη ότι το δίκτυο της Global Innovation Alliance (GIA) έχει επεκταθεί ώστε να συμπεριλάβει το Shenzhen, το οποίο θα είναι ο τέταρτος κόμβος GIA στην Κίνα.

Ανέφερε ότι η προσθήκη του Shenzhen φέρνει το συνολικό δίκτυο GIA σε 15 πόλεις παγκοσμίως και θα επιτρέψει τώρα στην Enterprise Singapore να υποστηρίξει την εισβολή των καινοτόμων νεοσύστατων επιχειρήσεων της Σιγκαπούρης και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Κίνα μέσω του Shenzhen.

Ο κυβερνητικός οργανισμός δήλωσε ότι υπέγραψε το Μνημόνιο Συνεργασίας με το Γραφείο Δημοτικών Υπηρεσιών της Shenzhen για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις τον Ιούνιο του 2020, για την προώθηση της συνεργασίας σε δραστηριότητες καινοτομίας και επιχειρηματικότητας μεταξύ Σιγκαπούρης και Shenzhen, στο πλαίσιο της Σιγκαπούρης-Κίνας (Shenzhen) Πρωτοβουλία Smart City.

Σύμφωνα με το MOU, η αρχή της Shenzhen θα δημιουργήσει επίσης ένα σημείο προσγείωσης στη Σιγκαπούρη για τη διεξαγωγή δραστηριοτήτων καινοτομίας στη Σιγκαπούρη για οντότητες που έχουν συσταθεί στο Shenzhen.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο των μέσων ενημέρωσης, το GIA κυκλοφόρησε το 2017 στο πλαίσιο των συστάσεων της Επιτροπής της Μελλοντικής Οικονομίας για την ενίσχυση των συνδέσεων της Σιγκαπούρης με μεγάλους κόμβους καινοτομίας σε όλο τον κόσμο.

Οι 15 πόλεις κόμβου GIA είναι το Shenzhen, το Πεκίνο, το Suzhou και η Σαγκάη στην Κίνα, η Μανίλα στις Φιλιππίνες, η Τζακάρτα στην Ινδονησία, η Χο Τσι Μινχ στο Βιετνάμ, το Σαν Φρανσίσκο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Βερολίνο και το Μόναχο στη Γερμανία, το Παρίσι στη Γαλλία, το Λονδίνο στη Βρετανία, το Τόκιο στην Ιαπωνία, η Μπανγκαλόρ στην Ινδία, και η Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *