Η Huawei εγκαινιάζει το πρόγραμμα Global Partner Go Global

Ο κινεζικός γίγαντας υψηλής τεχνολογίας Huawei ξεκίνησε το Financial Partner Go Global Program (FPGGP) την Πέμπτη στη Σύνοδο Κορυφής Huawei Intelligent Finance 2021 που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη, με σκοπό να παρέχει ψηφιακές τεχνικές υποστηρίξεις στους συνεργάτες της στον χρηματοπιστωτικό τομέα για την επέκταση της παγκόσμιας αγοράς, ανέφερε η Shanghai Securities την Παρασκευή.

Το FPGGP έχει 25 αρχικά μέλη, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων εισηγμένων εταιρειών, όπως η Shenzhen Sunline Tech Co., Ltd. (300348.SZ), η Client Service International, Inc. (300663.SZ), η Shijiazhuang Changshan Beiming Technology Co., Ltd . (000158.SZ), και η Yusys Technologies Co., Ltd. (300674.SZ).

Σύμφωνα με την Huawei, το FPGGP θα επικεντρωθεί στη συνεργασία των μελών στους πέντε τομείς πολιτικής και κανονισμών, σενάρια εφαρμογών, τεχνολογική αρχιτεκτονική, υποστήριξη λειτουργίας και μάρκετινγκ.

Η Huawei δήλωσε ότι τα μέλη του FPGGP μπορούν να απολαμβάνουν έξι βασικά οφέλη ως συνεργάτες της, όπως το μερίδιο των επιχειρηματικών ευκαιριών, τη βελτίωση των δυνατοτήτων, το μάρκετινγκ, την προώθηση της επωνυμίας, την υποστήριξη επενδύσεων και χρηματοδότησης και την επιχειρησιακή καθοδήγηση.

Προς το παρόν, η Huawei έχει συνεργαστεί με 150 περίεργα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και έχει δημιουργήσει περισσότερες από 200 χρηματοοικονομικές λύσεις μαζί τους. Έχει εξυπηρετήσει πάνω από 2.000 πελάτες στον χρηματοπιστωτικό κλάδο σε 60 χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένων 47 από τις 100 κορυφαίες τράπεζες παγκοσμίως, σύμφωνα με τον Cao Chong, πρόεδρο του Global Financial Business Department της Huawei Enterprise Business Group.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *