Το China Broadcasting Network (CBN) αναμένεται να κυκλοφορήσει 5G biz φέτος

Η China Broadcasting Network Corporation Ltd. (CBN) αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της 5G εντός του τρέχοντος έτους με το νέο εμπορικό σήμα της στη διαδικασία εφαρμογής.

Η CBN υπέβαλε συνολικά 12 στοιχεία εμπορικών σημάτων τον Απρίλιο, συμπεριλαμβανομένου ενός γραφικού και ενός λογότυπου κειμένου, τα οποία περνούν σχετική διαδικασία, σύμφωνα με την Εθνική Διοίκηση Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Κίνας.

Είναι απαραίτητο για το CBN να υποβάλει αίτηση για νέο εμπορικό σήμα για να κάνει τους χρήστες να αποκτήσουν νέα γνώση σχετικά με τη νέα ταυτότητά του ως φορέα τηλεπικοινωνιών, ενώ επιταχύνει την ενοποίηση του δικτύου, ανέφερε η Shanghai Securities News, Wu Chunyong, ειδικός στην ολοκλήρωση δικτύου.

Η CBN και η China Mobile αναμένεται να ολοκληρώσουν την κατασκευή 400.000 σταθμών βάσης 700MHz-band έως το τέλος του τρέχοντος έτους, δήλωσε ο Liang Xiaotao, γενικός διευθυντής της CBN, στη Διάσκεψη της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας (Διάσκεψη WTISD) που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα. .

Η CBN ιδρύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, και έγινε ο τέταρτος πάροχος τηλεπικοινωνιών της χώρας μετά την China Mobile, την China Unicom και την China Telecom, και εργάζεται για την ενοποίηση των εθνικών καλωδιακών τηλεοπτικών δικτύων και την οικοδόμηση ενός ενοποιημένου συστήματος λειτουργίας και διαχείρισης για δίκτυα ραδιοφώνου και τηλεόρασης 5G plus.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *