Νέο μοντέλο υπηρεσίας για τη διευκόλυνση των ξένων επενδύσεων στην αγορά διατραπεζικών ομολόγων

Το διοικητικό όργανο του συστήματος συναλλαγών συναλλάγματος της Κίνας (CFETS) ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα υποστηρίξει διεθνείς υπηρεσίες μοντέλων πληρωμών για τη διευκόλυνση των ξένων επενδύσεων στην αγορά των κινεζικών ομολόγων.

Σύμφωνα με το μοντέλο, οι ξένοι επενδυτές θα μπορούν να υιοθετήσουν μεθόδους διεθνούς πληρωμής που χρησιμοποιούνται συνήθως και να λαμβάνουν προσφορές που περιλαμβάνουν τέλη συναλλαγής.

Το σύστημα CIBM Direct θα παρέχει στους διεθνείς επενδυτές πρόσβαση στην αγορά διατραπεζικών ομολόγων στην Κίνα, και τα ξένα ιδρύματα θα μπορούν να ανταλλάσσουν ομόλογα απευθείας μέσω αδειοδοτημένων τραπεζών στην ηπειρωτική Κίνα.

Το Bond Connect είναι ένα πρόγραμμα αμοιβαίας πρόσβασης που επιτρέπει στους ηπειρωτικούς και στους επενδυτές από το εξωτερικό να ανταλλάσσουν ομόλογα στην αμοιβαία διατραπεζική αγορά.

Από τη Δευτέρα, οι νέες διεθνείς υπηρεσίες μοντέλου πληρωμής είναι διαθέσιμες σε ξένους επενδυτές σε συναλλαγές ομολόγων μέσω του προγράμματος Bond Connect.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι η διεθνής υπηρεσία μοντέλου πληρωμών ταιριάζει καλύτερα στις συνήθειες πληρωμής των ξένων επενδυτών και βελτιστοποιεί περαιτέρω την εμπορική τους εμπειρία.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *