Υπερδιπλασιάστηκαν τα σιδηροδρομικά ταξίδια κατά τη διάρκεια των διακοπών της Τάμπας στην Κίνα

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της Τάμπας 49,91 εκατ. ταξίδια επιβατών πραγματοποιήθηκαν στην Κίνα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία την Τρίτη.

Από τις 2 έως τις 5 Απριλίου, ο μέσος αριθμός ημερήσιων επιβατικών σιδηροδρομικών ταξιδιών ήταν σχεδόν 12,48 εκατ., αύξηση 225,8% από τις περσινές διακοπές της Τάμπας ενώ η κίνηση ανέκαμψε φθάνοντας το 92,4% του επιπέδου που καταγράφηκε το 2019, ανακοίνωσε η China State Railway Group Co. (CSRC).

Οι τριήμερες διακοπές διήρκεσαν από το Σάββατο έως τη Δευτέρα, αλλά η ταξιδιωτική κίνηση ξεκίνησε την Παρασκευή, ειδικά όσον αφορά στα σιδηροδρομικά ταξίδια, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Στις 3 Απριλίου σημειώθηκαν περίπου 14,64 εκατ. σιδηροδρομικά ταξίδια, ρεκόρ μίας ημέρας για αυτό το έτος, σύμφωνα με στοιχεία της CSRC.

Η Ημέρα του Τάφου, γνωστή και ως Φεστιβάλ Qingming, εορτάστηκε στις 4 Απριλίου φέτος. Είναι μια παραδοσιακή κινεζική γιορτή κατά την οποία οι άνθρωποι αποτίουν φόρο τιμής στα νεκρά μέλη της οικογένειας τους και πολλοί περνούν τις διακοπές ταξιδεύοντας.

 


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *