Η Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης θα ξεκινήσει στις αρχές Απριλίου

Η Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης για το φθινόπωρο-Χειμώνα του 2021 θα ξεκινήσει στις 6 Απριλίου δίνοντας περισσότερη ενέργεια στην καταναλωτική αγορά, δήλωσε η δημοτική επιτροπή εμπορίου της Σαγκάης τη Δευτέρα.

Η Σαγκάη σημείωσε ετήσια αύξηση 48,6% στις λιανικές πωλήσεις τους δύο πρώτους μήνες του 2021, υψηλότερη από το μέσο ρυθμό της χώρας κατά την περίοδο, δήλωσε η επιτροπή.

Τα στοιχεία έδειξαν ότι πάνω από το 60% των εμπορικών σημάτων που συμμετείχαν στην εβδομάδα μόδας είχαν σημειώσει σημαντική αύξηση πωλήσεων το 2020, με σχεδόν το 40% να έχει ανοίξει νέα καταστήματα.

Με αυστηρά μέτρα πρόληψης και ελέγχου κατά των επιδημιών, η εκδήλωση του επόμενου μήνα θα ξαναρχίσει πλήρως με εκδηλώσεις διά ζώσης με περισσότερα από 100 νέα προϊόντα σε όλα τα σημεία μόδας της πόλης.

Επίσης, Θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές παρουσιάσεις μέσω μιας πρόσφατα δημιουργημένης εκδήλωσης με τίτλο “Shanghai Fashion & Lifestyle Carnival” για την προώθηση εγχώριων εμπορικών σημάτων και σχεδιαστών.

Η Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης, που ξεκίνησε το 2003, υπήρξε μια σημαντική πλατφόρμα μόδας, εμπορίου και ανταλλαγής στην Ασία. Συνέχισε σε μορφή πλήρως ψηφιακή μετά την επιδημία COVID-19 πριν από ένα χρόνο και επανεκκινήθηκε με διά ζώσης εκδηλώσεις τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *