Έκδοση γραμματοσήμων για το Έτος του Βοδιού στα Φίτζι

Το Πολιτιστικό Κέντρο της Κίνας στα Φίτζι και τα ταχυδρομεία της χώρας ξεκίνησαν από κοινού τη Δευτέρα την Έκδοση γραμματοσήμων για το Έτος του Βοδιού για να γιορτάσουν το κινεζικό σεληνιακό νέο έτος που πέφτει στις 12 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Για έξι χρόνια, το Πολιτιστικό Κέντρο της Κίνας στα Φίτζι και τα ταχυδρομεία της χώρας συνεργάστηκαν και εκδίδουν αναμνηστικά γραμματόσημα για την Κινεζική Σεληνιακή Πρωτοχρονιά, δήλωσε ο Sun Jie, διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου της Κίνας στα Φίτζι, στην τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε στο Πολυπολιτισμικό Κέντρο Nausori, περίπου 24 χλμ βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Σούβα.

Πρόκειται για μια συναρπαστική χρονιά για το κέντρο, καθώς σχεδιάζει περισσότερες δράσεις σε επίπεδο κοινότητας μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως η έναρξη της σφραγίδας, δήλωσε, προσθέτοντας ότι τέτοια γεγονότα θα χτίσουν μια γέφυρα καλής θέλησης μεταξύ του κέντρου και των κοινοτήτων των Φίτζι, και αυτό θα βοηθήσει να προωθήσει τις πολιτιστικές ανταλλαγές και τη φιλία μεταξύ Κίνας και Φίτζι.

Από την πλευρά τους, ο Collin Yabaki, διευθυντής του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Τεχνών των Φίτζι και ο Anirudha Bansod, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Ταχυδρομεία Φίτζι, συνεχάρησαν την επιτυχημένη κυκλοφορία των γραμματοσήμων του Έτους του βοδιού, λέγοντας ότι οι εκδόσεις γραμματοσήμων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υπάρχει επαφή με τις κοινότητες των Φίτζι και αυτό θα βοηθήσει στην ενίσχυση της φιλίας μεταξύ των λαών των δύο χωρών.

Σύμφωνα με τον Bian Jiang, έναν καλλιτέχνη της Ακαδημίας Καλών Τεχνών Tianjin της Κίνας και το σχεδιαστή των γραμματοσήμων της Χρονιάς, τα θέματα των γραμματοσήμων είναι τριγύρω από τα χωριά, τις παραλία, και τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά των Φίτζι και της φιλίας Κίνας-Φίτζι. Μέσω του συνδυασμού δύναμης και ζεστασιάς, απεικονίζουν έντονα βόδια με το μοναδικό τοπίο των Φίτζι και ερμηνεύουν την αφοσίωση του βοδιού στην οικονομία και τα εξαιρετικά πλεονεκτήματά του, όπως η ευφυΐα και η αξιοπιστία. Το βόδι είναι το δεύτερο από τα 12 ζώδια στον κύκλο του κινεζικού ζωδιακού κύκλου.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *