Το Xian της Κίνας βλέπει αύξηση των ταξιδιών εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης φέτος

Ένα εμπορευματικό τρένο Κίνας-Ευρώπης με 45 διαμερίσματα κατά της επιδημίας αναχωρεί από το σιδηροδρομικό σταθμό Xinzhu στο Xian, στην επαρχία Shaanxi της βορειοδυτικής Κίνας, στις 12 Αυγούστου 2020, για να κατευθυνθεί προς το Μιλάνο της Ιταλίας. (Φωτογραφία: Yuan Jingzhi / Xinhua). Το Xian, πρωτεύουσα της επαρχίας Shaanxi της βορειοδυτικής Κίνας, σημείωσε αύξηση των ταξιδιών εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης φέτος, σύμφωνα με το Διεθνές Πάρκο Εμπορίου και Logistics της Xian.

Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, τα εμπορευματικά τρένα Changan Κίνα-Ευρώπης πραγματοποίησαν συνολικά 3.441 ταξίδια και μετέφεραν περισσότερους από 2,64 εκατομ. τόνους εμπορευμάτων, και τα δύο ήταν μεγαλύτερα 1,8 φορές τα στοιχεία που καταγράφηκαν την ίδια περίοδο πέρυσι.

Διαπιστώνεται ότι τόσο ο όγκος φορτίου όσο και ο αριθμός ταξιδιού κατατάσσονται στην κορυφή μεταξύ των μεγάλων πόλεων σε εθνικό επίπεδο.

Από την έναρξη λειτουργίας του Νοεμβρίου 2013, η υπηρεσία Changan άνοιξε 15 διαδρομές φορτίου που συνδέουν το Xian με προορισμούς στην Ασία και την Ευρώπη, καλύπτοντας 45 χώρες και περιοχές κατά μήκος της ζώνης και του δρόμου.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *