Οι εξαγωγές ποδηλάτων το τρίτο τρίμηνο της Κίνας αγγίζουν το υψηλότερο τριμηνιαίο ποσοστό των 25 ετών εν μέσω Covid19

Οι εξαγωγές ποδηλάτων της Κίνας έφτασαν τα 1,1 δις δολάρια ΗΠΑ κατά το τρίτο τρίμηνο του 2020, το υψηλότερο τριμηνιαίο ποσοστό των 25 ετών, ενισχυμένες από την έντονη ζήτηση στο εξωτερικό.

Από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο, η παραγωγή των ποδηλάτων και των ηλεκτρικών ποδηλάτων της Κίνας σημείωσε διψήφια αύξηση, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Διοίκησης Τελωνείων. Ορισμένα εγχώρια εργοστάσια ποδηλάτων έχουν φτάσει σε επίπεδο πλήρης λειτουργίας από τον Ιούνιο, αλλά δεν κατάφεραν να καλύψουν τις παραγγελίες.

“Οι πωλήσεις μας αυξήθηκαν κατά 50% σε ετήσια βάση κατά την περίοδο Ιουνίου-Οκτωβρίου”, δήλωσε ο Yu Yuefeng, διευθυντής μιας εταιρείας ποδηλάτων με έδρα τη Σαγκάη.

Η ποδηλασία έχει γίνει πιο δημοφιλής σε όλο τον κόσμο εν μέσω της πανδημίας COVID-19, καθώς πολλοί άνθρωποι έψαχναν μια εναλλακτική λύση αντί τα πολυσύχναστα λεωφορεία και το μετρό, και οι κάτοικοι που δεν μπορούσαν να πάνε στα γυμναστήρια προσπάθησαν να βρουν έναν άλλο τρόπο για να ασκηθούν. Η πανδημία οδηγεί επίσης σε έκρηξη ηλεκτρικών σκούτερ.

“Από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο, οι παραγγελίες μας υπερδιπλασιάστηκαν σε σχέση με το προηγούμενο έτος”, δήλωσε ο Xu Yue, διευθυντής ενός εργοστασίου ηλεκτρονικών σκούτερ στην επαρχία Zhejiang της ανατολικής Κίνας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *