Η Geely εγκαινιάζει νέο ενεργειακό έργο SUV στο Hunan

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Geely υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με την κυβέρνηση του δήμου Xiangtan στην επαρχία Hunan της κεντρικής Κίνας για να ξεκινήσει ένα νέο έργο ενεργειακού οχήματος τύπου (SUV) στην επαρχία.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, το έργο απαιτεί συνολική επένδυση περίπου 3 δις γιουάν για τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου ενεργειακού μοντέλοθ SUV που θα εισαχθεί στη βάση Xiangtan της Geely.

Αναμένεται ότι το πρώτο όχημα θα κυκλοφορήσει από τη γραμμή συναρμολόγησης τον Ιούνιο του 2023. Μετά την ολοκλήρωση του έργου, θα επιτύχει ετήσια παραγωγή και πωλήσεις 80.000 νέων μοντέλων, με ετήσια αξία παραγωγής περίπου 10 δισεκατομμύρια γιουάν.

Εν τω μεταξύ, το έργο αναμένεται να οδηγήσει στην ανάπτυξη μιας συνιστώσας βιομηχανίας υποστήριξης με ικανότητα παραγωγής περίπου 5 δις γιουάν.

Σύμφωνα με τον Li Shufu, πρόεδρο της Geely Holding Group, η Geely θα συνεργαστεί με την Hunan για να εμβαθύνει και να επεκτείνει τη συνεργασία στον τομέα των νέων ενεργειακών οχημάτων (NEV) και να υποστηρίξει την ανάπτυξη έργων υψηλής ποιότητας στη Hunan.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *