Η κορυφαία πλατφόρμα βίντεο της Κίνας Kuaishou συνεργάζεται με τη Σαγκάη

Η κορυφαία πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο της Κίνας Kuaishou υπέγραψε πρόσφατα μια συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την τοπική κυβέρνηση της Σαγκάης για την από κοινού προώθηση της αστικής κατασκευής της Σαγκάης, ανέφερε η China News την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, οι δύο πλευρές θα καταβάλουν προσπάθειες στους τομείς των κυβερνητικών υποθέσεων, της αστικής προώθησης, της βιομηχανικής συνεργασίας, των μέσων σύγκλισης, και της κατάρτισης ταλέντων.

H Kuaishou έχει μια σταθερή βάση χρηστών στη Σαγκάη, που κυμαίνεται από κυβερνητικά στελέχη έως πολίτες, σύμφωνα με τον Yu Haibo, Ανώτερο Αντιπρόεδρο της Kuaishou Technology, προσθέτοντας ότι με βάση τη συνεργασία με τη Σαγκάη, η Kuaishou θα βοηθήσει περισσότερες κινεζικές πόλεις να αναπτύξουν νέες υποδομές και να εισάγουν νέες πρακτικές προώθησης στην οικονομική ανάπτυξη.

Ενώ ξεκινούν από κοινού τον επίσημο λογαριασμό βίντεο της Σαγκάης, οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν επίσης στους τομείς της ολοκλήρωσης και της ανάπτυξης των μέσων ενημέρωσης, της δημοσίευσης εικόνων από την πόλη, των δραστηριοτήτων εκτός σύνδεσης και του περιβάλλοντος της κοινής γνώμης, για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού της Σαγκάης.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, θα καταβληθούν επίσης προσπάθειες για την εμβάθυνση της βιομηχανικής συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο αλλά και δραστηριοτήτων εκτός σύνδεσης που επικεντρώνονται στην έξυπνη κατασκευή αυτοκινήτων, στα ηλεκτρονικά σπορ παιχνίδια και στην παραδοσιακή κατανάλωση.

Η Kuaishou αποκαλύπτει ότι θα προσφέρει υποστηρικτικά μέτρα όσον αφορά στην κυκλοφορία στο Διαδίκτυο, στο περιεχόμενο, στη λειτουργία και άλλες πτυχές για τις τοπικές επιχειρήσεις της Σαγκάης που εγκαταστάθηκαν στην πλατφόρμα, για να παρέχει ένα αποτελεσματικό περιβάλλον μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, η Kuaishou δεσμεύεται να παρέχει καθοδήγηση ένας προς έναν για τις επιχειρήσεις στη διαδικασία εισαγωγής πλατφόρμας, προώθησης βίντεο και συναλλαγών.

Η Kuaishou θα αναλάβει περίπου το 90% του κόστους παραγωγής ως επιδότηση για επιχειρήσεις που σχεδιάζουν να ξεκινήσουν βίντεο επί πληρωμή και μπορεί επίσης να γεφυρώσει την εμπορική συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων και επιρροών στο Διαδίκτυο.

Σημειώνεται ότι ο επίσημος λογαριασμός για μικρής διάρκειας βίντεο που αντιπροσωπεύει τις κυβερνητικές υποθέσεις της Σαγκάης ξεκίνησε επίσημα στην τελετή υπογραφής, με στόχο την προβολή της αστικής εικόνας της Σαγκάης σε διάφορες πτυχές μέσω της πλατφόρμας Kuaishou.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *